Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İki Renkli Jöle Muhallebi

İki Renkli Jöle Muhallebi
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
iki-renkli-jole-muhallebi.jpg

İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler

• 4 su bardağı meyve suyu (ben ananas kullandım)
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta
Beyaz kısmı için
  • 4 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta

İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak beyaz kısmı için süt,şeker ve nişasta bir tencereye alınır ve sürekli karıştırarak pişirin.
  2. Kıvam alınca ben kuplara pay ettim dilerseniz borcamada yapabilirsiniz.
  3. Daha sonra üst kısmı için (ben ananaslı meyve suyu tercih ettim siz dileğinizi yapabilirsiniz) meyve suyu,şeker ve nişasta tencerede karıştırılır.
  4. Pişince beyaz kısmın üzerine dökülüp oda sıcaklığında soğuması beklenir.
  5. Soğuyan jöleyi buzdolabında bekletip daha sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun ????.

İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

İki Renkli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler Sade kısmı için; 1 litre süt6 yemek kaşığı şeker3,5 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 yemek kaşığı margarin veya tereyağı1 yemek kaşığı un (tepeleme) Renkli kısmı için; 1 su bardağı pepeçura /vişne suyu/ meyve suyu1/2 (yarım) çay bardağı şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Narlı Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler 1 paket meyveli (Kırmızı) jöle1 su bardağı nar Muhallebisi için 1 litre süt3 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı nişasta (Mısır veya buğday fark etmez)4 yemek kaşığı toz şeker1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağ (Ben teremyağ kullandım) Narlı Muhallebi Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
İki Renkli Muhallebi Tanımı İçin Gereçler Beyaz muhallebi için 1 kilo süt1 su bardağı toz şeker3 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı tereyağ1 vanilin1 yemek kaşığı hindistan cevizi Kakaolu muhallebi için 1 kilo süt 1 su bardağı toz şeker3 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
İki Renkli Sütlü Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler 3,5 su bardağı sütYarım çay bardağı toz şeker2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı tereyağıYarım paket vanilya Kakaolu muhallebi için: 3,5 su bardağı sütYarım çay bardağı toz şeker2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı nişasta2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
İki Renkli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler 1 lt süt1 su bardağı şeker1 yumurta sarısı3 yemek kaşığı nişasta1 tatlı tereyağı1 yemek kaşığı un(tepeleme olmucak)1 paket vanilin Üzeri için; 1 paket hazır meyve sos İki Renkli Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tenceremize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt