
İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler
- 4 su bardağı meyve suyu (ben ananas kullandım)
- 4 yemek kaşığı şeker
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 4 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı şeker
- 4 yemek kaşığı nişasta
İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak beyaz kısmı için süt,şeker ve nişasta bir tencereye alınır ve sürekli karıştırarak pişirin.
- Kıvam alınca ben kuplara pay ettim dilerseniz borcamada yapabilirsiniz.
- Daha sonra üst kısmı için (ben ananaslı meyve suyu tercih ettim siz dileğinizi yapabilirsiniz) meyve suyu,şeker ve nişasta tencerede karıştırılır.
- Pişince beyaz kısmın üzerine dökülüp oda sıcaklığında soğuması beklenir.
- Soğuyan jöleyi buzdolabında bekletip daha sonra servis yapabilirsiniz.
İki Renkli Jöle Muhallebi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı