Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İkinci Çiftlik Bank vakası! 20 milyon lira ile sırra kadem bastılar

İkinci Çiftlik Bank vakası! 20 milyon lira ile sırra kadem bastılar

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Ikinci%2DCiftlik%2DBank%2Dvakasi%2D20%2Dmilyon%2Dlira%2Dile%2Dsirra%2Dkadem%2Dbastilar%2D230123%2Ejpg

Yaklaşık 7 ay evvel Silvan'a bağlı Gündüz köyünde çiftlik kuran iki kardeş Diyarbakır'ın Silvan, Hazro, Bismil, Kulp ile Batman'ın Sason ilçelerindeki çiftçilerden yaklaşık 20 milyon lira pahasındaki büyükbaş hayvanlarını alarak kayıplara karıştı.

M.A. ve A.A.'dan iki gün haber alamayan köy sakinleri, zanlıları bulmak için harekete geçti. Mağdurlar, cep telefonlarını kapatıp sırra kadem basan kardeşlerin bulunması için emniyete başvurdu.

Mağdurlar, M.A. ve A.A.'nın köylerine yakın bir yerde yaklaşık 7 ay evvel çiftlik kurduğunu söyledi.

“ARIYORUZ BULAMIYORUZ” 

Mağdurlar, “Köyümüze yakın bir yerde 7 ay evvel çiftlik kurdular, bize yakın olması nedeniyle onlara güvendik. Bize yüksek karla yarar sağlayacağını söyledi ve kabul ettik. Kendilerine ulaşmak istedik. Lakin uzun bir müddet bizi oyaladılar, bugün yarın geliyorum diyerek mazeretler ürettiler. Bir mühlet sonra da telefonlarımıza çıkmamaya başladılar. Artık adamları arıyoruz bulamıyoruz. Bu şahıslardan şikayetçiyiz” dedi.

Dolandırıcılara ineğini veren lakin kısa müddet sonra hayvanını alıp dolandırılmaktan kurtulan Abdullah Oruçlu isimli vatandaş ise “Geldiler buraya çiftlik kurdular. Mardinli diye biliyorduk. Geldiler buraya çiftliği yaptılar, 5-6 kardeş diye tanıttılar kendilerini. Ben bunları biliyorum. 6-7 aydır buradaydılar. Hazro, Kulp, Silvan, Lice bu etrafın hepsini dolandılar ve kaçıp gittiler. Duyduğuma nazaran 20 milyon toplayıp kaçmışlar. Ben 49 bin liralık inek vermiştim, zorla aldım onlardan” diye konuştu.

ZANLILAR TESLİM OLDU

Diyarbakır’da çiftçilerin 20 milyon lira kıymetindeki büyükbaş hayvanlarını alarak sırra kadem basan zanlılar, teslim oldu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çiftçilerden 20 milyon liralık vurgun yaparak kayıplara karışan iki kardeş Mardin'de jandarma takımlarına teslim oldu. Gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt