İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı İçin Malzemeler
Püre için
- yarım küçük patates
- 1 küçük havuç yarısı
- 1 küp bal kabağı diliminden küçük bir parça
- 1 küp kereviz parçası
- 1 küçük çiçek karnabahar
- 1 küçük kol ıspanak
- Buz kalıpların da sakladığımız çift çekim kuzu kıymadan bir kalıp
- 1 tatlı kaşığı bebek irmiği
- yarım çay bardağı su (gerekirse az daha su)
- Yoğurt
İkinci Öğün Menüsü (6+.. Ek Besin Zerzevat Püresi İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Evde yaptığımız tanımını paylaşacağım.
- Püre için tüm materyalleri irmik hariç su ile pişirelim.
- Yaklaşık 10 dk kısık ateşte yumuşayan gereçlerimizi irmiği atıp 5 dk daha pişirelim.
- İrmiğin de yumuşayıp kıvam alınca ocaktan alalım.
- Çatalla hepsini ezelim.
- Yanında yoğurtla, bebişlere afiyet olsun ????????????????????