Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlikli Kemik Suyu

İlikli Kemik Suyu
0
118

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kg ilikli kemik
  • Su

İlikli Kemik Suyu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kemikleri yıkayıp düdüklü tencereye alalım.
  2. Üzerini geçinceye kadar su dolduralım ve pişirmeye bırakalım. Ben 6-7 saat kadar yaptım.
  3. Düdüklüde 1 saat pişirdim.
  4. Daha sonra ağzını açıp denetimi halde kaynattım.
  5. Sonra da buz poşetlerine doldurup buzluğa attım.
  6. Arzuya nazaran kağıt bardak yada buz kabına da doldurabilirsiniz. Afiyet şifa olsun ????.
İlikli Kemik Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bebekler İçin İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Gereçler 3 modül ilikli kemik1 adet havuç1 adet soğan1 adet patates3-4 tane defne yaprağı1 kerevizin sapıYarım çay bardağı sirke (iliklerin kolay ayrılması için)3-4 su bardağı su Bebekler İçin İlikli Kemik Suyu Tanımı Yapılışı İlikli kemikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Gereçler 1 kilo ilikli kemik et1 yemek kaşığı elma sirkesi3 litre su İlikli Kemik Suyu Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kemikleri güzelce yıkıyoruz akabinde geniş bir tencereye alıp yüzeyine yakın su ekleyip üzerine bir yemek kaşığı sirke ek ediyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Gereçler 1 kilogram ilikli kemik2 tane soğan7-8 diş sarımsakYarım demet maydanoz sapı1 kerevizin sapı ve yaprağı2 adet havuçYarım limon yahut 1 yemek kaşığı sirke1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı zencefil1 çay kaşığı yenibahar1 tatlı kaşığı zerdeçal1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
İlikli Kemik Suyu Tanımı İçin Gereçler 5 kg dana-kuzu karışık ilikli kemik1 büyük uzunluk kuru soğan1 yemek kaşığı karabiber İlikli Kemik Suyu Tanımı Yapılışı Kemiklerimizi uygun büyüklükteki tenceremize alıp, bir saat suda bekletiyoruz ki kanını suya bıraksın. üDaha sonra suyu döküp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kemik Suyu Tanımı İçin Gereçler 4 kesim ilikli kemik2 soğan8 sarımsak1 yemek kaşığı sirke1 adet havuç1 tane kereviz sapınYarım demet maydanozKarabiberPul biberKimyonTuz1 tatlı kaşığı zerdeçal Kemik Suyu Tanımı Yapılışı İlikli kemiklerimi 1 gün evvelce sirkeli suda beklettim kanı ve pisliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt