Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlişkiden sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ?

İlişkiden sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ?
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İlişkiden daha sonra hamile kaldığımı nasıl anlarım kızlar ? Kızlar sitenizi uzun zamandır peşine düşüp takip ediyorum birşey sormak istiyorum Bu cinsel ilişki sonrası hamileliğin bir süresi var mı beni aydınlatır mısınız Benim yumurtlama tarihim nettir bir kaç aydır buna uyarı ediyorum Diyelim ancak bu ayın 15 inde tamda darbe gecesinden bir ay sonradaniliskidensonrahamilekaldigiminasilanlarimkizlar5c500af084a02alt yumurtlamam oldu ve öyle olmasına rağmen ilişki yaşadık bebek için, ne yapalım nesil yetiştirmemiz gerekiyor Acilen bugün ayın 18 i oldu artık kaç gün sonradan hangi testi yaptırmalıyım kızlar Acaba sıradan test mi alayım yahut kandan gebelik testi mi yaptırayım ve ne vakit yaptırayım  

Similar threads

kızlar acil yardım:( en son adetimi 22 kasımda görmüştüm18 aralıkta nişamlımla bir birliktelik yaşadık fakat benm üzerimde iç çamaşırım onun üstünde hiç birşey yoktuboşaldığında bacağıma ve iç çamaşırıma geldiadetime 5 gün varken bu cins bir ilişkiden gebe kalabilir miyim acaba?adetlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İlişkiden Sonradan Adet Oldum Hamile miyim Nasıl Anlarım İlişkiden Sonradan Adet Oldum Gebe miyim Hamilelik denilen bu mucizevi olayın gerçekleşmesi yumurtlama yani ovulasyon denilen duruma bağlıdır Bebek isteyen her çift bu yumurtlama gününü sıkı bir şekilde gözetlemesi gerekmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İlişkiden sonra spermin vajinadan geri akması kısırlık nedenimidir ? Bir fazla çift, uyumlu ilişkiye karşın hamilelik elde edemediğinde cinsi münasebetten sonradan vajinadan sızan spermin gebe kalmaya engel olup olmadığı konusunda sitemize sayısız soru yönlendirmiştir Daha önce bu konu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kızlar deneme yapmadan gebe olduğumu nasıl anlarım ? Eşime büyük süpriz gerçekleştirmek istiyorum sizin sitenizdeki bütün hamilelik konularını inceliyorum Özellikle beyza hanıma teşekkür etmek istiyorum gerçekten çok ilgilisiniz doktor olup olmadığınızı bilmiyorum fakat çok yararlı bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Adetten hemen daha sonra gebe kalınır mı ? Adetten derhal sonradan hamilelik olur mu Adetten sonradan gebelik Adetten bir hafta daha sonra hamile kalınır mı 1548442928 1548442928 adettenhemensonrahamilekalinirmi5c4b5d32d426eadettenhemensonrahamilekalinirmi5c4b5d32d426e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt