iltasyazilim
FD Üye
arkdaşlar ben hayatmda ilk kez bi kızı bu denLi sevmiştm 1 aya yakın çıktık Ben seni dost olarak çok seviyorum falan dedi ayrılalım dedi bende cilalı dedim 2 hafta geçti hala unutamadım aynı sınıftayız aramız bi cok iyi bi cok kotu ve 2 hafta sonunda bı cocukla msnde falan konusmaya basladı ve baya etkılenmıs bna onnla cıkmam falan dıor ama onn yuzunden cok kotu kawga ettık ve bna sole bı sey dedı '' ılk kere yaptıım bı sey ıcın bu kadar pısmanım '' yanı benımle cıktıı ıcın cok pısmanmıs dmek ıstedı cunku o cocuk benımle cıktıgını ogrenmıs, annesı yakaldıgı ıcın ayrıldıgımızı sanıyordu ve kıza demıskı annen sızı yakalamıs ayrılmıssınız gıbı bırseyler demıs ve kızda bana '' o bana bunları dıınce yerın dıbıne gırdım dedı bnde bunn ıcın senden wazgecmez dedım , oda o wazgecmesede bana bunu dıen bırınden ben wazgecerım dedı sizce ne yapmalıyım hala benı sevıyor gıbıme gelıyor ama ben pozıtıf bakmaya calıstıım ıcın sanırım bilemiyorum imtihan haftam geldı ve kafam hala cok girift sizce bni sevme ihtimali varmı ne yapmalıyım lütfen öneriLerinizi , düşüncelerinizi ilgiyle bekliyorum ankaradanız yaşlarımız 18 ,
şimdiden açıklama yapan tüm arkadaşlara fazla teşekkürler
SANIRIM EN İYİSİ ZAMANA BIRAKMAK OLACAK
SEVİYORSA NASIL OLURSA OLSUN GERİ GELECEKTİR , GELMESSE ZATEN HIC BIR ZAMAN BENIM OLMAMIS DEMEKTIR TŞKRLER
şimdiden açıklama yapan tüm arkadaşlara fazla teşekkürler
SANIRIM EN İYİSİ ZAMANA BIRAKMAK OLACAK
SEVİYORSA NASIL OLURSA OLSUN GERİ GELECEKTİR , GELMESSE ZATEN HIC BIR ZAMAN BENIM OLMAMIS DEMEKTIR TŞKRLER