Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ilk sevgilimle bu sefer kesinkes ayrıldık perişanım bana asistan olur musunuz?

Ilk sevgilimle bu sefer kesinkes ayrıldık perişanım bana asistan olur musunuz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Birazcık uzun yazacağım fakat üşenmeden okuyup tezgâhtar olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim Ben 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum O da Eskişehir'de yaşıyor 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı Geçen sene bir siteye aza olmuştum Oradan tanışmıştık Ilk başlarda sitede arkadaştık lakin ben hoşlanıyordum, açıldım o da manâsız değilmiş Buluştuk 3 Kasım'da ve o benim birincil sevgilim oldu O günden bu yanlamasına bütün 5 kere ayrıldık ve barıştık tümü kızın yüzündendi Kız fazla kibir yaptı birçok şeye Kız bir yer kazanamadı Ben ODTÜ'de okuyorum Bunu kibir meselesi yaptı ve terketmek istedi Benim ısrarımla ilişkimiz devam etti Benden önce 2 sevgilisi olmuş 2 kere aldatılmış Babası da o 1 yaşındayken annesini aldatmış Erkeklere karşı genel bir güvensizliği var Ben güvenini kıracak hiçbir şey yapmamama karşın sırf diğer kızlara baktığım ihtimalini düşünüp terketmek istedi Biz ilk başlarda sinemada takıldık Bana yanımda otururken, ona dokunurken sarılırken falan çok heyecanlandığını söylemişti Kendi kuytu edemediği için günübirlik konut tuttuk Tam olmasa da bişeyler yaşadık, birazcık daha ileri gittik sonradan ona sinemada sarıldığımda eskisi kadar heyecanlanmadığını söyledi çünkü evde daha ileri gitmiştik Yani ileri gitgide benim ona sarılmamdan deha müsamaha almamaya başladı Terketmek istedi yine benim ısrarımla devam ettik Bir keresinde hayat çok abes geliyor herşey patavatsız, sevgiye de inanmıyorumdiyerek terketmek istedi ben onu çok sevdiğim için gururumu ayağımın altına aldım ve her tarafta barıştık Bana dedi ki baarıştıktan bir gün sonradan Aşkım sen benim bitanemsin Üzülme bundan böyle, ben senin defalarca yanındayım Sensiz asla yapamam İyi ki senden ayrılmışım çünkü sana deliler gibi aşık olduğumu bir kere daha anladımMerak etme bundan böyle her zaman seninim Üzerinden bir hafta geçti ve bugün benden kesin olarak ayrıldı Daha sabahleyin iyiydi pat diye bişey oldu bitmiş Dedi ancak Yeter artık olmuyor benden bu kadar Seni sevmediğimi anladım Şuanda yıkılmış vaziyetteyim Bana birlikteliğimiz sürece de sıksık triplenirdi Örneğin ben ona okumak için şiir ezberlemiştim Bana günlerce hitabe almıştı Şairin diğer bayan için hissettiği duyguları bana söyleyip beni başkasıyla bir tutuyorsundemişti O ne yaparsa yapsın ben onu sahiden sevmiştim Duygusal bir yapım var, ağlıyorum bu yazıyı yazarken Onun elini tutuşumu, sıcaklığını, kokusunu unutamıyorum Bana sizce neden bunu yaptı? Bu durumu nasıl aşacağım? Gerçekte fazla fena durumdayım O benim ilk sevgilim ve ayrılık acısını öncelikle 21 yaşımda tadıyorum Ayrıca okulda çok başarılı bir öğrenciydim Kız için derslerimi salladım ve okul uzattım, o beni bir çırpıda sildi ayrıca de geçen hafta ettiği sevgi dolu laflardan daha sonra Sizce neden bunu yaptı? Psikolojim doğrusu fazla bozulmuş durumda

858,506Konular
983,036Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt