Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Cantası

İlk Yardım Cantası
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İlk yardım cantası nedir?

İlk yardım cantası evimizde arabamızda işyerimizde ve daha pek cok alanda mutlaka bulundurmamız gerektiğini unutmamalısınız

İlk yardım cantasının tam olarak faydalı olabilmesi icin bazı ozelliklere sahip olması gerekmektedirAniden hastalanan veya kazaya uğrayan kişiye yapılacak ilk mudahalede kullanılmak icin icerisinde ceşitli ilk yardım malzemelerinin bulunduğu cantadır

İlk yardım cantası kullanıldığı yere gore değişik buyuklukleri olan darbelere dayanıklı malzemeden imal edilmiş kutudurCantanın uzerinde mutlaka Kızılay’ı simgeleyen hilal olmalıdırCantanın icerisi sarsıntılardan ( taşınırken ) malzemelerin hasar gormemesi icin sunger dışı ise toz ve nem aldırmayacak şekilde imal edilmiş olmalıdırCantanın icerisinde aşağıda belirtilen ilk yardım malzemeleri mutlaka olmalıdır

1 İlk yardım cantası kullanım yerlerine gore değişik buyukluklerde olabilir
2 Canta darbelere dayanıklı malzemeden imal edilmeli icine toz ve nem aldırmamalı ici ise sunger kaplı olmalıdır
3 Cantanın uzerinde Kızılay’ı simgeleyen hilal mutlaka olmalıdır
4 Cantanın kapağı herkes tarafından kolaylıkla acılabilir olmalı
5 Cantanın taşıma sapı olmalıdır

İLK YARDIM CANTASINDA NELER OLMALI

imagesilkyardimcantasi5adbad4776edf

Similar threads

Birincil destek çantası nedir? Birincil takviye çantası evimizde arabamızda işyerimizde ve daha öyle fazla alanda mutlaka bulundurmamız gerektiğini unutmamalısınız Birincil yardım çantasının tam olarak yardımcı olabilmesi için bazı özelliklere sahip olması gerekmektedirAniden hastalanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Okul cantası alırken dikkat etmemiz gereken bircok etken bulunmkataOzellikle kaliteli malzeme kullanılmış olmasına cocuklaırmızın sağlığını tehdit edici malzemelerin kullanılmamış olmasına dikkat etmek gerekirOkul cantası alırken Mutlaka uzerindeki etiketini okuyalım ve kullanılan malzemeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
İlk Yardım Cantası İlk Yardım Cantası tanımı İlk Yardım Cantasının onemi Acil Yardım Cantası, İlkyardım Trafik İlk yardım cantaları, kaza yerinde ilk yardım uygulamalarında kullanılacak aracgerecleri ile duzenlenir İlk yardım cantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar Evde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İlk Yardım Cantasının Ozelliği nedir İlk Yardım Cantası Ozellikleri İlk yardım cantası ve ozellikleri İlk Yardım Cantasının Ozelliği ve Bulunması Gereken Malzemeler İlk yardım icin, bir ilk yardım cantası bulunması cok yararlı olacaktır Coğumuz evde, arabada vb bir ilk yardım cantası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Deprem cantasında neler olmalıdır Bir deprem cantasının icinde neler olmalıdır? İlk yardım cantası, el feneri ve yedek pili, pilli radyo, duduk, bir miktar para, telefon jetonu veya kartı, bir şişe su, biskuvi ve konserve gibi bozulmayacak yiyecekler Tabii bu yiyecek ve suları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt