Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlk Yardım Cantasında Neler Olmalı

İlk Yardım Cantasında Neler Olmalı
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İlk yardım cantasında ne bulunmalı?

İlk yardım cantasının icerisinde mutlaka bulunması gereken malzemeler aşağıdaki gibidir

Gazlı bez
Serum fizyolojik % 09 luk
Ucgen sargı bezi
Silindir sargı bezi
Elastik sargı bezi
Yara bandı
Flaster
Cengel iğne
Turnike lastiği
Makas
Amonyakkolonya

imagesilkyardimcantasindanelerolmali5adbad4de965e

İlk yardım cantasında iş yerinin ozelliğine uygun (zehirlenme yılan sokması vb şeylerin cok olduğu yerlerde) acil ihtiyac duyulabilecek malzemeler de siparişte belirtilmelidir Canta uzerinde; Hilal Ayrıca ilk yardım malzemeleri uzerinde;Yapımcı firma adı ve sembolu İmal yılı ve son kullanım tarihi silinmeyecek şekilde bulunmalıdır

Similar threads

İlkyardım cantasında bulundurulması gerekenler İlk yardım cantasında bulunan malzemeler İlk yardım cantasının kapsamı, kullanılacağı yere gore değiştirilir Orneğin arazide calışan bir orman işci kampında, canta malzemelerine yılan serumu, antihistaminikler ve bazı acil ilaclar ilave edilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Birincil takviye çantasında ne bulunmalı? Ilk yardım çantasının içerisinde mutlaka bulunması gereken malzemeler aşağıdaki gibidir Gazlı kumaş Serum fizyolojik % 09 luk Üçgen sargı bezi Silindir bandaj bezi Esnek bandaj bezi Bere bandı Flaster Çengel iğne Turnike lastiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İlk Yardım Cantasındaki malzemeleri resimleri ve acıklamalarıyla birlikte paylaşır mısınız İlk yardım cantası kolay erişileceğiniz ve gorunur bir yerde olmalıdır İlkyardım cantasınızda bulunması gereken malzemeler ; Hidrofil gaz steril Buyuk sargı bezi Ucgen sargı Hidrofil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Trafik ilkyardım cantasında neler bulunmalı Evde Kullanılan İlkyardım Cantasında Olması Gereken başlıca malzemeler: * Yapışkan rulo bant * Rulo sargı bezi * Kendinden ilaclı kucuk yara bandı * Yaraları ortmek ya da temizlemek icin steril kare gaz bezi (10 cmx10 cm) * Burkulma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İlk Yardım Cantası Malzemeleri nelerdir, ilk yardım cantasında neler bulunur, ilk yardım cantasında bulunması gerekenler İlk Yardım Cantası Malzemeleri Ucgen Bezi (96x100x135) Sargı Bezi (10cmx2mm 2 Adet) Gazlı Bez (5x5 cm 10x10 cm) Suni Solunum Maskesi Tıbbi Flaster Kunt Uclu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt