Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Eğitimi Animasyonlu

İlk Yardım Eğitimi Animasyonlu
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Birincil Takviye Eğitimi Animasyonlu ilkyardım animasyon ilk yardım canlandırma birincil takviye animasyonları ilkyardım animasyonları ile ilgili animasyonlar Arkadaşlar ülkemizde ilk yardımın ne dek yetersiz olduğunu düşününce bu konunun fazla yararlı olacağını düşündüm infinity teknolojinin hazırlamış olduğu bu canlandırma ile birincil yardım bilgilerinİ rahatça öğrenebilirsiniz Animasyonlu Birincil Takviye Eğitimi İçin Buraya Tıklayın  

Similar threads

Ilk Destek Kuralları birincil yardım, nedir, nasıl uygulanmalıdır, nasıl olmalıdır, hakkında bilgiler için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549357015 1549357015 ilkyardimkurallari5c594fdbddf98ilkyardimkurallari5c594fdbddf98ilkyardimkurallari5c594fdbddf98 İlkyardım bir kaza anında ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
BoĞulmalarda İlkyardim sırta kadeh çekme boğulmalarda ilk yardım video boğulmalar ve ilk destek dia boğulmalarda slayt suda Boğulmalar Solunum yolunun yabancı beden ile tıkanması sonucu olurBu yutulamayan bir yemek parçası olabildiği gibi, suda, göçük aşağıda vb boğulmalarda olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
İlkyardım niçin önemlidir ilk yardımın tanımı ve önemi Bir kaza ya da hayatı tehlikeye düşüren bir durumda, afiyet görevlilerinin yardımı sağlanıncaya değin, hayatın kurtarılması veya kazazedenin durumunun kötüleşmesini önlemek için, ilaç kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İlkyardımın önemi İlkyardım neden önemlidir Bir kaza ya da hayatı tehlikeye düşüren bir durumda, sıhhat görevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması veya kazazedenin durumunun kötüleşmesini durdurmak için, ilaç kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir Kaza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Birincil takviye neden önemlidir? Altında sizlerle paylaşacağımız kısa yazıda birincil destek nedir önemi ve ilk takviye hakkında bilmeniz gereken çoğu şey öğrenebilirsiniz İnsan, hayatı boyunca ilk yardımı gerektiren durumlarla karşılaşabilir Savaşta henüz ateş hattında yaralıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt