Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlkyardım resimleri
Birincil Destek Resimleri Görüntüleri
Ilk Destek ile ilgili görseller
İlkyardım Görseller
İlkyardım Görsel
Kaza durumlarında ,sıhhat görevlilerinin yardımı sağlanıncaya dek,hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önlemek nedeniyle,ilaçsız olarak...
Ilk Takviye Çantası
Birincil Destek Çantası tanımı
Ilk Destek Çantasının önemi
Acil Destek Çantası, İlkyardım Trafik
Ilk destek çantaları, kaza yerinde birincil yardım uygulamalarında kullanılacak vasıtagereçleri ile düzenlenir Ilk destek çantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar...
Birincil Takviye Çantasının Özelliği nedir
Birincil Yardım Çantası Özellikleri
Ilk destek çantası ve özellikleri
Ilk Takviye Çantasının Özelliği ve Bulunması Gereken Malzemeler
Birincil destek için, bir birincil destek çantası bulunması fazla yardımsever olacaktır Çoğumuz evde, arabada...
2019 birincil takviye yönetmeliği
birincil yardım yönetmeliği 2019
birincil yardım yönetmeliğinde değişim yapılmasına dair mevzuat,
birincil destek yönetmelik
Sağlık Durumu Bakanlığı İlkyardım Yönetmeliği için tıklayınız
Ekler için tıklayınız *
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.