Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlk Yardım İle İlgili Sloganlar

İlk Yardım İle İlgili Sloganlar
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İlkyardım sloganları
ilkyardımla ilgili sloganlar
ilkyardımla ilgili guzel sloganlar
İlkyardım ile ilgili sozler

imagesilkyardimileilgilisloganlar5ad99f2bb6f5b

herkes ilkyardım bilmelidir

ilkyardım oğren hayat kurtar

ilk yardım oğrenin yaşam verin

Sadece bir hayatımız varOnu Koruyun

Yaşam icin ilk yardım

Similar threads

ilk yardım haftası sloganları ilk yardım ile ilgili sloganlar İlk yardım ile ilgili sloganlara sizlerde farklı fikirlerle katılabilirsiniz herkes ilkyerdım bilmelidir ilkyardım oğren hayat kurtar ilk yardım oğrenin yaşam verin
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İlkyardım Abc,İlkyardımın Tanıtımı, Önemi, Eğitimi Nedir? İlkyardım'ın ABC'si İlkyardımın Amacı, Temel İlkyardım İlkyardım Abc Bir kaza ya da hayatı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin yardımı sağlanıncaya dek, hayatın kurtarılması ya da kazazedenin durumunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İlkyardım Abc,İlkyardımın Tanıtımı, Onemi, Eğitimi Nedir? İlkyardım'ın ABC'si İlkyardımın Amacı, Temel İlkyardım İlkyardım Abc imagesilkyardimabc5ad159d1ec2d4 Bir kaza ya da hayatı tehlikeye duşuren bir durumda, sağlık gorevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
imagesilkyardimabcsinedir5add575af1b0a Bir kaza ya da hayatı tehlikeye duşuren bir durumda, sağlık gorevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da kazazedenin durumunun kotuleşmesini onlemek icin, ilac kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir İlkyardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bir kaza veya hayatı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık durumu görevlilerinin yardımı sağlanıncaya dek, hayatın kurtarılması ya da kazazedenin durumunun kötüleşmesini önlemek için, ilaç kullanılmadan yapılan uygulamalara ilkyardım denir İlkyardım uygulamalarının öncelik sırasıyla üç temel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt