Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlk Yardım Malzemeleri Hangi Amacla Kullanılır

İlk Yardım Malzemeleri Hangi Amacla Kullanılır
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İlk yardım malzemelerinin amacı nedir
İlk yardım malzemesi kullanmanın amacı

İlk yardım malzemeleri kaza anında veya acil durumlarda tıbbi imkanların ulaşmasının mumkun olmadığı yada zaman alacağı şartlarda kendi başımıza ilk yardım eylemi yapmamıza yarayacak olan hayat kurtarıcı malzemelerdir Bu malzemeleri mutlaka otomobilinizde ve evinizde bulundurunuz

Similar threads

İlk Yardım Malzemeleri Ne Amacla Kullanılır, İlk Yardım Malzemelerinin kullanıldığı Yerler İlk yardım malzemeleri kaza anında ya da acil durumlarda tıbbi imkanların ulaşmasının mumkun olmadığı veya zaman alacağı şartlarda kendi başımıza ilk yardım eylemi yapmamıza yarayacak olan hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Ilk takviye malzemelerinin amacı nedir Ilk yardım malzemesi kullanmanın amacı Ilk yardım malzemeleri kaza hemen veya acele durumlarda tıbbi imkanların ulaşmasının olası olmadığı yada süre alacağı şartlarda kendi başımıza birincil yardım eylemi yapmamıza yarayacak olan hayat kurtarıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Birincil Destek Malzemeleri Ne Amaçla Kullanılır, Birincil Takviye Malzemelerinin kullanıldığı Yerler Birincil yardım malzemeleri kaza hemen veya acele durumlarda tıbbi imkanların ulaşmasının olası olmadığı veya zaman alacağı şartlarda kendi başımıza birincil takviye eylemi yapmamıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İlk Yardım Malzemeleri İlk Yardım Malzemeleri nelerdir İlk Yardım Malzemeleri hangileridir İlk Yardım Malzemeleri, acil ve ilk mudahale anında kanı durdurmaya, yaranın mikrop kapmasını onlemeye ya da benzer durumlara karşı ihtiyac duyulan temel malzemelerdir İşyerlerinde Bulunması Gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İlk Yardım Malzemeleri nelerdir İlk Yardım Malzemeleri ve gorevleri İlk Yardım Malzemeleri nasıl kullanılır Oncelikle ilk yardım malezemeleri nelerdir bakalım İlk Yardım Malzemeleri, acil ve ilk mudahale anında kanı durdurmaya, yaranın mikrop kapmasını onlemeye ya da benzer durumlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt