Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlköğretim Haftası Burhaniye’de Kutlandı

İlköğretim Haftası Burhaniye’de Kutlandı
0
128

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Burhaniye’de düzenlenen merasimle kutlandı. Birinci Atatürk Anıtına Ulusal Eğitim Müdürlüğü çelenginin bırakılmasının ardından kutlamalar Şehit Pilot Fazilet Mut Ortaokulunda devam etti.

Okulda düzenlenen kutlama merasimine Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, Lider Yardımcısı Tamer Midilli, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Jandarma Kumandanı Yüzbaşı Ahmet Çağdaş Ak, Ulusal Eğitim Müdürü Bora Zihni ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

Öğrenciler tarafından Şiir ve Halk oyunları şovlarının sergilendiği programda yeni gelen öğrencilere bayrak teslimi yapıldı. Yapılan merasimde BİGEM projesinde başarılı olanlara muvaffakiyet dokümanları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Kutlamalar daha sonra öğrencilerin ellerinde bayraklarla marşlar eşliğinde müzikler söylediği coşkuyla son buldu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl kutlamaları Burhaniye’de düzenlenen tebrikat ve Çelenk merasimi nin akabinde şovlarla kutlandı. Kutlamalar akşam Burhaniye Belediyesinin düzenlediği etkinliklerle devam edecek. Burhaniye’de Zafer Bayramı kutlamaları birinci Kaymakamlık Makamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 13 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Erenler İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kutlama programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’nda İlköğretim Haftası programı düzenlendi. Bugün (13 Eylül 2022 Salı) saat 10.00’da, İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programa; Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediye Lideri Savaş Kalaycı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
BURSA (İGFA) - Bursa'da İlköğretim Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni ardından kutlamalara Mustafa Münevver Olağaner İlkokulu’nda Vali Yakup Canbolat ve Bursa protokolünün katılımıyla düzenlenen programla devam edildi. Eğitim öğretimin en temel amacının, kişinin yaşadığı çağa ve topluma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
ilköğretim haftasında ne yapılır,ilköğretim haftasında neler yapılır,ilköğretim haftasında neler yapılabilir,ilköğretim haftasında okulda neler yapılır İlköğretim haftasında yapılan faaliyetler Öğrenciler okula gelmeden önce sınıflar belirlenir Her sınıfın kapısına öğrenci listeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
858,509Konular
982,874Mesajlar
30,656Kullanıcılar
eski1dostSon üye
Üst Alt