Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlköğretim Haftası Kutlandı

İlköğretim Haftası Kutlandı
0
137

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’nda İlköğretim Haftası programı düzenlendi.

Bugün (13 Eylül 2022 Salı) saat 10.00’da, İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programa; Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediye Lideri Savaş Kalaycı, Daire müdürleri, Protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Günün mana ve değerini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla devam eden programda, minik öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisi de beğeniyle izlendi.

4.sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine beğenilen geldiniz çiçeği sunmasının akabinde, Vali Tuncay Akkoyun ve Belediye Lideri Savaş Kalaycı; evvel sınıfları gezerek öğrencilere okul kitaplarını dağıttı daha sonra da öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Karaman’da da coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları; saat 09.00’da, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ve Karaman Belediye Lideri Savaş Kalaycı’nın çelenk sunması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Karaman Belediye Lideri Savaş Kalaycı, bu yıl 12-18 Eylül tarihleri ortasında kutlanan Ahilik Kültürü Haftası aktifliklerine katıldı. Cumhuriyet Parkı’nda çelenk sunma merasimi ve Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programa; Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Belediye Lideri Savaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 13 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Erenler İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kutlama programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
2022-2023 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Burhaniye’de düzenlenen merasimle kutlandı. Birinci Atatürk Anıtına Ulusal Eğitim Müdürlüğü çelenginin bırakılmasının ardından kutlamalar Şehit Pilot Fazilet Mut Ortaokulunda devam etti. Okulda düzenlenen kutlama merasimine Burhaniye Kaymakamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü, düzenlenen merasimde coşku ile kutlandı. Kurtuluş Savaşı’nı zaferle taçlandıran, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olarak bir kere daha tescillediği, kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümü Gölcük’te merasimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt