Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İlkoğretimde Sınıfta Kalma Var mı?

İlkoğretimde Sınıfta Kalma Var mı?
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İlkoğretim oğrencilerinin surekli devamsızlık ve derslerinden yeterli not alamamaları durumunda sınıf tekrarına bırakılmasına karar verildi İl milli eğitim mudurluklerine gonderilen yazıda okula devamı sağlanamayan surekli devamsız oğrenciler ile derslerden yeteri kadar not almamış kaynaştırma ve ozel eğitim oğrencileri de dahil, ilkoğretim kurumlarında benzer konumdaki tum oğrencilerin eokul tarafından sınıf tekrarına bırakılacağıacıklandı

Bu demek oluyor ki ilkoğretim oğrencileri eğer devamsızlık sınırını aşar ve derslerden gecer not alamaz ise bundan sonra sınıf tekrarı (yani sınıfta kalma) yapacak

Similar threads

İlköğretim öğrencilerinin aralıksız işe gelmeme ve derslerinden tatmin edici anekdot alamamaları durumunda sınıf tekrarına bırakılmasına karar verildi İl milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda okula devamı sağlanamayan sürekli devamsız öğrenciler ile derslerden yeteri dek anekdot almamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Lisede Kalma Varmı Lisede Kalma Tarihemi Karışıyor Lisede Kalmak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan, ara sınıflarda tek dersten veya iki dersten başarısız olunduğunda sınıf tekrarı yapma gibi bir durumun soz konusu olmadığıbelirtildi Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
4 Sınıf Veli Toplantısı Tutanağı 4 Sınıf Veli Toplantı Tutanağı Orneği İlkoğretim Okulu Mudurluğune 2019 – 2019 Eğitim Ve Oğretim Yılının İkinci Donem Birinci Veli Toplantısı 13102019 Carşamba Gunu Saat 1130 İle 1230 Saatleri Arasında Okulumuz Cok Amaclı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
finlandiya'da eğitim finlandiyada eğitim oğretim sistemi 2003 yılı itibariyle zorunlu eğitimde 580000 cocuk bulunmaktadır Finlandiya ’nın iki ana dili vardır: Fince ve İsvecce Temel oğretimde ve ortaoğretim ikinci devrede oğrenim goren oğrencilerin yaklaşık olarak yuzde beşi oğrenim dilinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt