Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İlmek İlmek Pasta

İlmek İlmek Pasta

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
ilmek-ilmek-pasta.jpg

İlmek İlmek Pasta Tarifi İçin Malzemeler

• 1 paket pasta kreması (sade)
  • 1 paket muzlu puding
  • 4 tablet sütlü çikolata
  • 3-4 adet muz
  • 1 hazır pasta tabanı (kakaolu)
Islatmak için
  • Yarım su bardağı su veya süt
  • 2 tatlı kaşığı şeker
Muzlu puding için:
  • Toz karışım
  • 3.5 su bardağı süt
Pasta kreması için:
  • Toz karışım
  • 1.5 su bardağı süt
Ganaj için:
  • 160 gram sütlü çikolata
  • 1 paket krema

İlmek İlmek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak muzlu pudingimizi tarifine göre pişirelim.
  2. Piştikten sonra ılıması için bir kenara alalım.
  3. O sırada ganajımızı hazırlayabiliriz (ocakta ılıttığımız kremamızın içine çikolatalarımızı kırıp karıştırarak eritelim ve ganajımız hazır ???????? )
  4. Muzumuzu da doğrayabiliriz bu arada ????. Doğranan muz ve ılıyan pudingimizde hazırsa pasta tabanımızı pastamızı hatırlayacağımız tabağa alabiliriz ????
  5. Pasta tabanını 2 parçaya böldükten sonra alt tabanımız hazırlamış olduğumuz şekerli su ile ıslatabiliriz (çok fazla ıslatmayın sulu olmasın ????)
  6. Islatılan tabana pasta kremasından sürdükten sonra üzerine yuvarlak dilimler halinde doğradığımız muzlarımızı dizelim.
  7. Üzerine bıçak yardımı ile doğradığımız çikolatalarımızı gezdirdikten sonra 3-4 yemek kaşığı muzlu pudingimizden de gezdirelim (bence pastanın ana maddesi hangi meyve ise o meyvenin pudingini kullanmalıyız çünkü efsane oluyor ????)
  8. Ardından üst tabanı da şekerli su ile ıslattıktan sonra alt tabanımızın üzerine yerleştirelim.
  9. Ardından pasta kreması ile iyice etrafını kapattıktan sonra dilediğiniz gibi şekillendirin ben ilmek ilmek örülmüş görüntüsü verdim ve yan tarafını da çikolatalı ganaj ile süsledim ????
  10. En az 2-3 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz ???? afiyet olsun canlar????????❤.
İlmek İlmek Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt