Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

imkansız aşk-akor

imkansız aşk-akor
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imkansız aşkakor gecenin en siyahında akor imkansız aşk akor sen imkansızsın aşk imkansız notaları E F E gecenin en siyahinda E F Am umudun bittigi yerdeyim E F E gecenin en siyahinda E F Am umudun bittigi yerdeyim Am koseyi donsem olum E duz gitsem yaşam Dm F E golgeler icindeyim Am koseyi donsem olum E duz gitsem yaşam Dm F E golgeler icindeyim Am sen imkansizsin E sensizlik imkansiz NAKARAT 2X Dm F E ask imkansiz E F E cemberin en disinda E F Am en cikmaz sokaktayim E F E cemberin en disinda E F Am en cikmaz sokaktayim Am ciglik atsam sessiz E sussam yine caresiz Dm F E golgeler icindeyim 2X NAKARAT 2X İrem Düş Et Sevgilim Fm C# Canice mı bu çektğim cefa mi, Bbm D# Yıllardır tutuğum nöbet bitmeyecek mi, Fm C# Bir minik kar tanesine gibiyim, Bbm D# Avucunda eriyen dön bebeğim, Fm C# Gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım, Bbm D# Uçamam rüyalarında yanına, Fm C# Sonsuzluk senle başladı o küçük dünyamda, Bbm D# Unutma gittiğinde yarım kaldı, Fm Çöllerdeyim yanıyorum, C# Bbm D# Kutuptayım üşüyorum suç oluşturan benim çekiyorum ne olur dön, Fm C# Uzanıyorum tutamıyorum,özlüyorum ağlıyorum, Bbm D# Yasaklanmış mısın anlamıyorum ne olur dön, Fm C# Bbm D# & Sevmesen de beni özledimse seni gitdesende yeniden gitmesem, &2x Fm C# Bbm D# & Senelerdir çektiğğm bu hasret mi elem mi haram mısın bana bir bimsem,& Fm C# Bbm D# Bebeğim benim hayalet sevgilim transpoze FmEm C#C BbmAm D#D  

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt