Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnce Mutfak Usulü Avcı Böreği

İnce Mutfak Usulü Avcı Böreği

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
ince-mutfaks-usulu-avci-boregi-1.jpg

İnce Mutfak Adabı Avcı Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo orta yağlı kıyma
  • 2 adet havuç
  • Yarım çay bardağı iri doğranmış ceviz içi
  • 1 kapya biber
  • 1 kuru soğan
  • 2 yemek kaşığı pilavlık bulgur
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • 4 böreklik yufka
Kızartmak için;
  • 2 tane yumurta
  • Yarım su bardağı galeta unu
  • Sıvı yağ

İnce Mutfak Metodu Avcı Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kıymamızı tavaya alıp, yağsız kavuruyoruz.
  2. Üzerine küçük küçük doğranmış kuru soğanı ekleyip biraz daha kavuralım.
  3. Rendelenmiş havuç ve bulguru birebir anda atıp tekrar kavuralım. Su koymaya gerek yok bulgurlar havucun suyuyla yumuşuyor.
  4. Ocağı kapatıp, maydanozları ve cevizi ekleyip soğumasını bekleyelim.
  5. Her bir yufkayı 8 eşit modüle kesip, soğuyan harcımızla birlikte rulo biçiminde saralım.
  6. Önce çırpılmış yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızartalım. Afiyet olsun????.
İnce Mutfak Metodu Avcı Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt