Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İncir Uyutması (Şekersiz İki Malzemeli)

İncir Uyutması (Şekersiz İki Malzemeli)
0
151

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

İncir Uyutması (Şekersiz İki Malzemeli) Tanımı İçin Malzemeler

• 500 gram süt
  • 8-10 adet incir

İncir Uyutması (Şekersiz İki Malzemeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sütü bir tencereye aktarıp, yoğurt mayalama sıcaklığına gelene kadar ısıttım (Serçe parmağınızı batırdığınız da dayanabilecek sıcaklıktaysa olmuş demektir)
  2. Benim incirlerim yumuşak olduğu için sıcak suda bekletme gereği duymadım.
  3. Fakat kullanacağınız incirlerin yapısı sertse yarım saat kadar sıcak su da bekletmeniz de yarar var.
  4. İncirleri küp küp doğrayıp, ısıttığım sütün içine ekledim.
  5. El blenderı ile incirleri güzelce parçaladım.
  6. Tamamen pürüzsüz ve hiç incir kesimi kalmayacak halde devam ettim.
  7. Tatlıyı kuplara paylaştırıp üzerini çay tabağı ile kapatıp, her yerini pak bir mutfak bezi ile sardım.
  8. Bu biçimde en az 3 saat fermente olması için bekledim.
  9. Sürenin sonun da buzdolabına kaldırıp, soğuduktan sonra üzerini süsleyerek servise sundum.
İncir Uyutması (Şekersiz İki Malzemeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şekersiz %100 Lezzetli İncir Uyutması Tanımı İçin Malzemeler 2.5 su bardağı süt8 adet kuru incirSıcak su Şekersiz %100 Lezzetli İncir Uyutması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İncirleri sıcak suyun içinde 1 saate yakın bekletelim. Yumuşayan incirleri minik küpler halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İncir Uyutması (Sadece İki Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı süt10 tane incir Üzeri için; Antep fıstığı ya da cevizTarçın İncir Uyutması (Sadece İki Malzemeli) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İnciri 2 saat önceden ılık suya ıslayalım. Küçük şekilde doğrayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
İncir Uyutması Tanımı İçin Materyaller 14 adet kuru incir5 su bardağı süt İncir Uyutması Tanımı Yapılışı İncirleri 15 dakika kaynar suda bekletiyoruz. Akabinde hepsini doğruyoruz. Bu esnada sütümüzü tencerede ısıtıyoruz. Yoğurt mayalama sıcaklığından bir tık sıcak olacak. Serçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
İncir Uyutması Tarifi İçin Malzemeler 2.5 su bardağı süt10 tane kuru incirSıcak su İncir Uyutması Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir kaba kuru incirlerimizi koyalım ,üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip bir saat yumuşaması için bekleyelim. Bir saat sonunda incirlerimizi küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Efsane İncir Uyutması Tanımı İçin Gereçler 12- 14 adet kuru incir4 su bardağı süt2 yemek kaşığı şeker (Ben kullanmadım) Üzeri için; Fıstık tozuNar taneleri1 er çay kaşığı bal (Arzuya bağlı) Efsane İncir Uyutması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle incirleri sıcak su ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt