Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İncirli Pişi (Zungul)

İncirli Pişi (Zungul)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

İncirli Pişi (Zungul) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • 1.5 su bardağı su
  • Yarım su bardağından biraz fazla şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase kuru incir
Kızartmak için
  • 2 su bardağı sıvı yağ

İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İncirler küp küp doğranır.
  2. Karıştırma kabına un eklenir üzerine su eklenip çırpılır.
  3. Kabartma tozu ,şeker, incir eklenip karıştırılır.
  4. Tavada yağ düzgünce kızgınlaştırılır.
  5. İncir harcından yemek kaşığıyla alınıp yağa bırakılır.
  6. Arkalı önlü pişirilir. Servis edilir.Afiyet olsun ????????.
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt