elektronikci
FD Üye
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı un
- 1.5 su bardağı su
- Yarım su bardağından biraz fazla şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 kase kuru incir
- 2 su bardağı sıvı yağ
İncirli Pişi (Zungul) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İncirler küp küp doğranır.
- Karıştırma kabına un eklenir üzerine su eklenip çırpılır.
- Kabartma tozu ,şeker, incir eklenip karıştırılır.
- Tavada yağ düzgünce kızgınlaştırılır.
- İncir harcından yemek kaşığıyla alınıp yağa bırakılır.
- Arkalı önlü pişirilir. Servis edilir.Afiyet olsun ????????.