Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İntel E2160 Powercolor Hd7730 Darboğaz Yapar mı ?

İntel E2160 Powercolor Hd7730 Darboğaz Yapar mı ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Benim bilgisayarın özellikleri İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz 2 Gb Ram İntel G41 Express Chipset 256 Mb 32 Bit Ekran kartı Bilgasayarda oyun oynarken çoğu oyunda donma oluyor bende bunu engellemek için ekran kartı veya işlemci almaya karar verdim sizce 29 GHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Merhaba Arkadaşlar Benim bilgisayarın özellikleri Windows XP Professional Sp3 İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz, 957MB Ram, Intel G41 Express Chipset 256 Mb Ekran Kartı Çoğu oyunda kasma oluyor ben 1 gb ram eklemeyi düşünüyorum Bu ram bilgisayara etki eder mi ? Bilgisayarın daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt