Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Benim bilgisayarın özellikleri İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz 2 Gb Ram
İntel G41 Express Chipset 256 Mb 32 Bit Ekran kartı
Bilgasayarda oyun oynarken çoğu oyunda donma oluyor bende bunu engellemek için ekran kartı veya işlemci almaya karar verdim sizce
29 GHz...
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Merhaba Arkadaşlar
Benim bilgisayarın özellikleri
Windows XP Professional Sp3 İntel Pentium Dual CPU E2160 @ 180 GHz, 957MB Ram, Intel G41 Express Chipset 256 Mb Ekran Kartı
Çoğu oyunda kasma oluyor ben 1 gb ram eklemeyi düşünüyorum Bu ram bilgisayara etki eder mi ? Bilgisayarın daha...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.