Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnternette Galatasaray geyikleri

İnternette Galatasaray geyikleri
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Galatasaray geyikleri internette

Hadi beyler! Küçük küçük kendinize yeni kulüpler bulun Hadi Polat! Kendine yeni bir gösteri bul Toz kaldırmadan, kenardan kenardan

Galatasaraylılar niye üzülüyor ancak? Geçen yıl Bursa namına kendileri şampiyon olmuş gibi sevinmişlerdi Bu sene de Trabzon için sevinirler

GS'li bütün futbolcular önümüzdeki sene başka takımlarla anlaşmış havasındalar Olabilir mi böyle bir şey ???

Frank Rijkaard Üçüncü edinmek galibiyetderken, Hemen kovun gitsin, GSaray'ın büyüklüğünü bilmiyordendi GSaray bugün 13 sırada

Antalya'dan yeni desibel rekoru sesleri gelmeye devam ediyor

30'dan sonradan spor basını: Bunu da yaz Arda !

GS taraftarı Idare istifadiye bağıramıyor çünkü besbelli idare değil

Avrupa'ya mı gidecekti? Bitmiş zaten herşey, kanser olmuş hastaya 'hadi kalk tatile gidelim' diyorsun Yok bundan böyle yapmayın ya

Şu GS niçin hala paf takımdan adamları serpiştirmiyor araya? MSarp, Baris, o, bu ne yapabilir şu noktada? Gençlerde en azından hırs vardır

Hadi ben maç izlerken koltukta uyuyakalıyorum Peki ya GS Yönetimi? Ayakta uyuyor ayakta!!!

Bu Cimbom belirli Bank Asya'dan para alıyor Adamlar istese her hafta bu dek yapamazlar

Galatasaray o kadar fena ama bu sene Fenerbahçe son maçta kendi kalesine gol atıp şampiyonluğu kaybetse bile Galatasaraylıları kesmez

Almadığımız tek kupa Bank Asya kupasıydı Onu da yaşatacak bunlar !!!

Birkaç mağlubiyet daha alırsak bizim topçuları İstinye Park'a almazlar Mecburen küme düşüp Metro City'ye giderler

Puan tablosuna bakmak istemiyorum Sadece biriki birey yok bütün camia sorumluluk sahibi Kimse kendini ayırmasın Taraftarlar dahil *

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt