Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnternetten Seçmece İtiraflar - Süper

İnternetten Seçmece İtiraflar - Süper
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İnternetten Seçmece İtiraflar Süper takma ad isimleri süper rumuzlar erkek rumuz isimleri güzel örnekleri Lakap: silkyrose333; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: Eskişehir Pazar günü bir magazin programında Nükhet Duru´nun engelleliler için vereceği konser ile ilgili kısmı seyrediyorum, muhabir Duru´yla görüşme yapıyor Nükhet Hanım kendisinin topluma aleyhinde ne değin sağduyu olduğunu, sanat camiasında daha ´ekmeğin kilosunun´ kaç lira olduğunu bilmeyen insanların olduğunu anlatıyor Tüh be ben de kendimi duyarlı sanırdım, bak ekmek kiloyla satılıyormuş ondan bile haberin yok Hadi kalk hadi doğru magmaya, orada bir taş fırın açalım da milletin karnı doysun Lakap: afyok34; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; İl: Urfa Kocamın sevgilisi beni arayıp Ne değin gurursuzsun, benden haberdarsın lakin boşanmıyorsundedi Bre lanetli, senin benden haberin değil muydu? Sen ne oluyorsun bu durumda? Biri beni sakinleştirsin lütfeeeeeeeeeeeen! Rumuz: bufavento; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 35; İlinternettensecmeceitiraflarsuper5c51b14ab4d14gifalt :A :A :Antalya Saat 23:30 telefonum çalıyor Arayan sevgilim, panik halde bana Aşkım İnternet`e gir, anında şu mail adresindeki mailleri temizle, eşim yakaladı, çok kötüyüm, şifresi de xxxxxdiyor İtiraf bunun neresinde mi? Bana sildirdiği mailler benim yok oysainternettensecmeceitiraflarsuper5c51b14ab9108alt Lakap: rumuzumdeğişti; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl:Bursa Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanmaması için İnternet`te anketlere katılıp RTÜK´ü aramamın sebebi ne siyasi görüşüm, ne dizinin içeriği ne de kuvvet Dizinin yayın saatinde eşim kumandayı alıp resmi olarak televizyona kilitleniyor Çişini tutup arasını bekliyor, konuşmuyor, sorduğum sorulara yanıt vermiyor, televizyonun önünden geçsem kızıyor Pişman mıyım? Hayır Aile saadetimiz için yaptım Rumuz: şirinmaggie; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Muğla Arkadaşımın sevgilisi komiser Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken ICODEBilmem kaç merkez, yolda üç tane o var BitmişICODE diye bir telsiz anonsu gelmiş Erkek arkadaşı çok utanmış ve derhal telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız´ diye fırça atmış On dakika daha sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş ´Komiserim malum kadınlar o değilmişTamam´ Rumuz: pıtırkurt; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 26; İl: İstanbul Öğrencim,verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedidedi Yanıtı böylece hoşuma gitti ama kızamadım Takma Ad: deremede; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İstanbul Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, ´Bunlar taze mi?´diye sormuştu Balıkçı da cevabı hemencecik yapıştırdı: ´Yok abla, pil takıp oynatıyoruz´ KarisiktursU; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22; Ülke:İngiltere İngiltere`de mimarlık eğitimi alıyorum Okulda yaptığım projelere nasıl olsa kimse anlamıyor diye abuk subuk isimler veriyorum Mesela, son tasarladığım binanın adı Nadide Sultan Mmesi Projem geçenlerde jüri göre çok beğenildi Mektep tanıtımı için yapılacak posterlere konulacak Eğer yalvarmalarım sonuç vermez ve posterler o isimle basılırsa Nadide Sultan ve iki arkadaşından çoktan çok özür dilerim Uluslararası bir platformda densizliğimle baş başayken çokça pişman olacağımdan muhakkak olabilirsiniz id Rumuz: sır; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 21; İl: İstanbul Burdan üst kat komşumuza sesleniyorum Sen her sabah sepeti bakkala sallarken ben senin ağzından çırağa yazılı aşk mektupları koyuyorum sepete E güzelim sen de söz dinlememe de sabahleyin çıkarken o topukluları giyme, defalarca uyanıyorum Ha bu vesileyle, çırağımız yarın senin kapıya tüylerini dökmüş bir şekilde gelirse şaşırma Son mektubunda böylece yazmışsın Rumuz: salaklıksınırı; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 23; İl: Muğla Gece saat 23:30`da akla içki gelir Gidilir arkadaşına verdiğin votka geri alınır Film eşliğinde içilir, ayyaş olunur Içki etkisini göstermeye başlayınca yalnızlık basar, bütün eski sevgililer aranmaya başlanır Sonuç mu? Bugün Bodrum`a birinin yanında gidiyormuşum Biri buraya geliyormuş İstanbul`dan Biri de ´Akşam bu yalnızlığı yaşamayacaksın, sen yeter ki bana güven aşkım´ dedi Daha dün gece niye yalnızım diye ağlarken bu sabah 3 sevgilim var Şimdi biri benim bu kuş beynimin yaptığı durumdan nasıl kurtulacağımı söyler mi? Biraz daha mı içsem ne yapsam