teknolojiuzmani
FD Üye
İrmik Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı süt
- 12 yemek kaşığı irmik
- 1 paket vanilya
- 1 paket sade kremşanti
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- 1 su bardağı şeker
İrmik Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt, irmik ve şekerimizi tenceremize alıp kıvamı yoğunlaşana kadar pişiriyoruz.
- Koyulasınca içerisine 1 paket vanilya yı ve krem santiyi koyup çırpıyoruz.
- Kıvamı yoğunlaşan karışımımızı ellerimizi ıslatıp soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde kesimler alıp yuvarlayıp sade isteyenler için yalnızca hindistan cevizi ne bulayıp servis tabağına alıyoruz.
- Kakaolu isteyenler kakao ve hindistan cevizini tabakta karıştırıp buluyoruz.
İrmik Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.