İrmikli Bonibon Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 3 su bardağı süt
- 7 yemek kaşığı irmik
- 7 yemek kaşığı şeker
- 1 paket krem şanti
- 1 adet vanilin
- Hindistan cevizi
- Bonibon
İrmikli Bonibon Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tenceremize irmik, şeker, sütü ekleyelim koyulaşana kadar pişirelim.
- Piştikten sonra soğumaya bırakalım soğuyan tatlının içine krem şantimizi ve vanilini ekleyip karıştıralım.
- Şekillendirmeden önce tatlımızı dolap 2 saat kadar dinlendirelim ki kolay şekil alabilsin.
- Dinlenen tatlımızı avuç içimiz ile şekillendirelim ve hindistan cevizine bulayalım.
- Üzerini bonibon ile süsleyip afiyetle yiyelim. Deneyenlere afiyet olsun ????.