Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İrmikli Fit Çikolata

İrmikli Fit Çikolata
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
irmikli-fit-cikolata.jpg

İrmikli Fit Çikolata Tanımı İçin Gereçler

• 1 su bardağı süt
  • 4-5 yemek kaşığı irmik
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı bal yahut 2 yemek kaşığı pekmez
  • 10 adet fındık (kalın kesimler olacak biçimde ufaltalım)
  • 4-5 kare bitter çikolata

İrmikli Fit Çikolata Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Küçük tencereye sütümüzü alalım içine irmiğimizi ekleyip karıştıralım. Daha sonra kakaomuzu ekleyelim. Katılaşınca dek daima orta ateşte karıştıralım.
  2. Katılaşınca kısık ateşte pişirmeye devam edelim. Güzelce katılaşınca ocağın altını kapatıp pekmezi ve fındıkları ekleyelim ve karıştıralım (Ben silikon çikolata kalıbı kullanarak tanımı yaptım sizler konutta derin bir kaba aktarıp sonradan bölseniz de olur)
  3. İrmikli karışımı silikon çikolata kalıbına aktaralım ve derin dondurucuda yarım saat bekletelim. Bu süreçte çikolataları benmari yolu eritelim.
  4. Yarım saat sonra derin dondurucudan çıkarıp üstlerine erittiğimiz çikolataları gezdirelim ve sonuç enfesss afiyet olsun :)
Not 1: Diyetisyen esengül ışık instagram hesabımı sağlıklı ve yanlışsız beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. :) buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum ???? (Diyetisyenesengul) instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler ❤️

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt