Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İshalden aynı gün kurtulmak için

İshalden aynı gün kurtulmak için
0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İshalden aynı gün kurtulmaya ne dersiniz?

Ekşi gıdalar yenir veya bir akarsu kaşığı kahvenin üstüne birkaç damla limon damlatılıp içilir Bunların yanısıra, bizim evde ishali kesmek için anında tesirini belirten uygulamamızı size de söylemek istiyorum
1 dere bardağı suya 1 tatlı kaşığı kekik koyup kısık ateşte 2 dakika kaynatıp için, ishalden adamakıllı kurtulursunuz

İshalden gerçekte kurtulmak için belirli çözümdür deneyin *

Similar threads

İshalden aynı gun kurtulmaya ne dersiniz? Ekşi gıdalar yenir veya bir cay kaşığı kahvenin uzerine birkac damla limon damlatılıp icilir Bunların yanısıra, bizim evde ishali kesmek icin anında tesirini gosteren uygulamamızı size de soylemek istiyorum 1 cay bardağı suya 1 tatlı kaşığı kekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İshalden kurtulun Ekşi olan gıdalar tüketilir veya bir akarsu kaşığı kahvenin üzerine birkaç damla limon damlatılıp içilir Bunların yanısıra, bizim evde ishali kesmek için hemen tesirini gösteren uygulamamızı size de bildirmek istiyorum 1 dere bardağı suya 1 tatlı kaşığı kekik koyup kısık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İshalden kurtulun Ekşi olan gıdalar tuketilir veya bir cay kaşığı kahvenin uzerine birkac damla limon damlatılıp icilir Bunların yanısıra, bizim evde ishali kesmek icin anında tesirini gosteren uygulamamızı size de soylemek istiyorum 1 cay bardağı suya 1 tatlı kaşığı kekik koyup kısık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Dışkının normalden daha sıvı olması ishal olarak adlandırılır. İshal çoğu kez karın ağrısı, karında şişkinlik ve halsizlikle birlikte seyreder. İshal büyükler için çok uzun sürdüğünde tehlikeli hale gelebilir. Küçük çocuklarda ishal çok daha tehlikelidir. 5 yaşın atındaki çocuklarda çok uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Karın ağrısını ne geçirir Karın ağrısının bir çok nedeni olabilir Ayakları üşütme, bağırsak bozukluğu, fazla yemek, sindirim sorunu gibi kolay nedenlerden meydana geldiğini düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz Eğer fazla şiddetli ise mutlaka bir doktora gitmenizi öğüt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt