Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Işın Karaca Mavi Mavi Şarkısı

Işın Karaca Mavi Mavi Şarkısı
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Işın Karaca Mavi Mavi Şarkı Sozu

Yıllardır bir ozlemdi
Yanıp durdu bağrımda
Tam umidi kesmişken
Onu gordum karşımda
Mavi mavi masmavi
Gozleri boncuk mavi
Bir gordum aşık oldum
Bu gelen kimin yari
Hayat denen bu yolda
Yururken adım adım
Mutluluğu ararken
Birden ona rastladım
Mavi mavi masmavi
Gozleri boncuk mavi
Bir gordum aşık oldum
Bu gelen kimin yari

Similar threads

Işın Karaca Mavi Mavi Şarkı Sozu, Işın Karaca Mavi Mavi Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Mavi Mavi Işın Karaca Mavi Mavi Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nurullah Cukan O Ses Turkiye 12 Şubat Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Mavi Mavi Nurullah Cukan Mavi Mavi şarkı sozu Yıllardır bir ozlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam umidi kesmişken Onu gordum karşımda Mavi mavi masmavi Gozleri boncuk mavi Bir gordum aşık oldum Şu gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Vazgectim Dunyadan Nerde sozler of nerde yureğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dunyadan of kalmadı sevenim Yurekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden ışığı gormeden Bebeğimden once vazgectim dunyadan Kaderi yenmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Işın Karaca Tanrım şarkısı Işın Karaca Tanrım şarkı sozu Işın Karaca Tanrım sozleri Işın Karaca Tanrım şarkı sozleri Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Funda Arar Piyango sozleri Funda Arar Piyango şarkı sozleri Piyango Funda Arar Piyango Şarkısı Funda Arar 2019 Piyango Şarkı sozleri cok fenayım yorgan doşek yatıyorum aşktan haber edin gelsin gorunsun yalandan hovardanın gozlerinde rehin kaldı gonlum kına yaksın yari benden ayıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt