Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali)

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali)
0
71

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
iskembe-sote-iskembenin-en-lezzetli-hali.jpg

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gram haşlanmış işkembe
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 adet domates
  • Sıvı yağ
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle soğan ve sarımsakları ince ince doğruyoruz.
  2. Tavaya sıvı yağ koyup ısıtıyoruz.
  3. Soğan ve sarımsakları tavaya alıp kavuruyoruz.
  4. Daha sonra işkembeleri koyup yeterlice kavuruyoruz.
  5. Domateslerin kabuklarını soyup ince uzun bir formda doğruyoruz.
  6. Doğradığımız domatesleri tavaya koyup tuz pul biber ve karabiberi ekleyip kapağını kapatıyoruz.
  7. Domatesler suyunu salıp biraz çektikten sonra altını kapatıp servis edebiliriz ????.
İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,433Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt