İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı İçin Materyaller
- 250 gram haşlanmış işkembe
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 adet domates
- Sıvı yağ
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle soğan ve sarımsakları ince ince doğruyoruz.
- Tavaya sıvı yağ koyup ısıtıyoruz.
- Soğan ve sarımsakları tavaya alıp kavuruyoruz.
- Daha sonra işkembeleri koyup yeterlice kavuruyoruz.
- Domateslerin kabuklarını soyup ince uzun bir formda doğruyoruz.
- Doğradığımız domatesleri tavaya koyup tuz pul biber ve karabiberi ekleyip kapağını kapatıyoruz.
- Domatesler suyunu salıp biraz çektikten sonra altını kapatıp servis edebiliriz ????.