Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İskender Paydaş ft. Kerim Tekin & İrem Candar Kar Beyaz şarkı sozu

İskender Paydaş ft. Kerim Tekin & İrem Candar Kar Beyaz şarkı sozu
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İrem Candar & Kerim Tekin dueti kar beyaz sozleri
İskender Paydaş & Kerim Tekin & İrem Candar dueti kar beyaz şarkı sozu
İskender Paydaş ft Kerim Tekin & İrem Candar kar beyaz şarkısı sozu
2019 İskender Paydaş ft Kerim Tekin & İrem Candar

Hasret vuruyor gecenin koynunda
Anılar vuruyor gozyaşlarıma
Cılgın bulutlar donuyor başımda
Uykusuz geceler kapımda

Yıkılsa dunya kıyamet kopsa
Yine de vazgecmem olurum derdimden

Karbeyazdır olum ellerinden gulum
Yine yoksun diye duşmanım her gune

Dursun dunya donmesin sensiz
Yaşatmasın allahım sensiz

Similar threads

Zeynep Turkoz 8 ocakta soylediği şarkı Kar Beyaz sozleri O Ses Turkiye Zeynep Turkoz 8 Ocak Kar Beyaz şarkı sozu Hasret vuruyor gecenin koynunda Anılar vuruyor gozyaşlarıma Cılgın bulutlar donuyor başımda Uykusuz geceler kapımda Yıkılsa dunya, kıyamet kopsa Yine de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İSkender Paydaş Atiye dueti nasıl yani şarkı sozu İskender Paydaş & Mirkelam & Atiye dueti Nasıl Yani sozleri İskender Paydaş Atiye Mirkelam Nasıl yani şarkısı sozu 2019 İskender Paydarş & Mirkelam & Atiye Nasıl Yani Seve seve seve seve Durdu sanma kalp Sustu kirpikler Filikasızsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mustafa Ceceli & İskender Paydaş sensiz olmaz ki şarkı sozu İskender Paydaş Sensiz olmaz ki şarkısı sozleri İskender Paydaş Mustafa Ceceli dueti Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım Her solukta Nolur anla nolursun Sensiz olamam ki sensiz Sensiz sevinclerim solar sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana sozleri Teoman İskender Paydaş dueti Bu aşk fazla sana şarkı sozu 2019 İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana şarkısı sozleri Denize acıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr sozleri İskender Paydaş & Kenan Doğulu dueti Dr şarkısı sozu 2019 İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkısı Dur dinle şu derdimi Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt