Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İskender Paydaş & Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki şarkı sozu

İskender Paydaş & Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki şarkı sozu
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mustafa Ceceli & İskender Paydaş sensiz olmaz ki şarkı sozu
İskender Paydaş Sensiz olmaz ki şarkısı sozleri
İskender Paydaş Mustafa Ceceli dueti

Sensiz olmaz ki sensiz
Sana cok ihtiyacım var canım
Her solukta
Nolur anla nolursun

Sensiz olamam ki sensiz
Sensiz sevinclerim solar sonra
Naparım ben
Nolur anla nolursun

Sen bilirsin ben halimi anlatamam
Beni bilirsin ben hic seni aldatamam
Gozbebeğim sen benim herşeyimsin
Sen benim sevgilimsin

İnan inan
Sevemem kendimi
Zaman zaman
Senin kadar

Sensiz olmaz ki sensiz
Ben senin golgen
Bedenim sen beraberken
Nolur anla nolursun

Sen bilirsin ben halimi anlatamam
Beni bilirsin hic seni aldatamam
Gozbebeğim sen benim herşeyimsin
Sen benim sevgilimsin
İnan inan

Sensiz sevinclerim solar sonra
Naparım ben
Nolur anla nolursun
Sana bir şey olsa olurum ben acılarla
Nolur anla nolursun

Olum bile ayıramaz bizi
Olum bile

Similar threads

Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Şarkı Sozleri Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım her solukta Ne olur anla, ne olursun Sensiz olmaz ki sensiz Sensiz sevinclerim solar Sonra ne yaparım ben ne olur anla, ne olursun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr sozleri İskender Paydaş & Kenan Doğulu dueti Dr şarkısı sozu 2019 İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkısı Dur dinle şu derdimi Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Emrah Aşkım Gitme sozleri Emrah Aşkım Gitme Şarkısı Emrah Aşkım Gitme Şarkı Sozleri Emrah Aşkım Gitme Şarkı Sozu Aşkım gitme Beni terk etme Seni cok seviyorum Bırakıp gitme Bana bir kalp ver icinde bir boş yer Sadece sen ben olayım Vazgec gitme dilin yalan soyler Yanında ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Mustafa Ceceli Yarabbim Şarkı Sozleri Mustafa Ceceli Yarabbim Mustafa Ceceli Yarabbim Şarkı Sozu Yarabbim sen buyuksun Yarabbim sen gorursun Durdur gecen zamanı kulların gulsun Butun saatler dursun dert ruzgarları sussun Aşk guneşi bahtıma gulerek doğsun Şimdi aşk zamanıdır Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt