Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana şarkı sozu

İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana şarkı sozu
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana sozleri
Teoman İskender Paydaş dueti Bu aşk fazla sana şarkı sozu
2019 İskender Paydaş & Teoman Bu Aşk Fazla Sana şarkısı sozleri

Denize acıldım sevmeye, sevilmeye,

Anladım sevmek gibisi yok

Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye

Damlalarda yuzmek gibisi yok

Yokluğun varlığın bir,

Dunum yok, yarınım sır

Nasıl inanırım sana?

Bu yurek ağır bana

Sevgin oyle uzaklarda,

Nefes alsan da yanımda

Bu aşk fazla sana

Similar threads

Mustafa Ceceli & İskender Paydaş sensiz olmaz ki şarkı sozu İskender Paydaş Sensiz olmaz ki şarkısı sozleri İskender Paydaş Mustafa Ceceli dueti Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım Her solukta Nolur anla nolursun Sensiz olamam ki sensiz Sensiz sevinclerim solar sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr sozleri İskender Paydaş & Kenan Doğulu dueti Dr şarkısı sozu 2019 İskender Paydaş & Kenan Doğulu Dr şarkısı Dur dinle şu derdimi Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İSkender Paydaş Atiye dueti nasıl yani şarkı sozu İskender Paydaş & Mirkelam & Atiye dueti Nasıl Yani sozleri İskender Paydaş Atiye Mirkelam Nasıl yani şarkısı sozu 2019 İskender Paydarş & Mirkelam & Atiye Nasıl Yani Seve seve seve seve Durdu sanma kalp Sustu kirpikler Filikasızsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
İrem Candar & Kerim Tekin dueti kar beyaz sozleri İskender Paydaş & Kerim Tekin & İrem Candar dueti kar beyaz şarkı sozu İskender Paydaş ft Kerim Tekin & İrem Candar kar beyaz şarkısı sozu 2019 İskender Paydaş ft Kerim Tekin & İrem Candar Hasret vuruyor gecenin koynunda Anılar vuruyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
imagesiskenderpaydasmirkelamatiyenasilyanisarkisozu5ada6a0d7edd7 İskender Paydaş 2019 albumunde Mirkelam ve Atiye dueti Seve seve seve seve Nasıl Yani Şarkısı en sevilen parcalardan birtanesi İskender Paydaş, Mirkelam , Atiye Nasıl Yani Şarkı Sozu Seve seve seve seve Durdu sanma kalp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt