Islak Kek Çok Pratik ve Lezzetli Deneyinnn Tanımı İçin Malzemeler
Keki için
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2,5 su bardağı süt
- 1 su bardağından iki parmak eksik şeker
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
Islak Kek Çok Pratik ve Lezzetli Deneyinnn Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce kekimizi hazırlamaya başlayalım.
- Yumurta ve şekeri uygunca çırpalım.
- Diğer kek materyallerini de karıştırıp 180 derece fırında pişirelim.
- Daha sonra sosunu hazırlamak için bir tencereye sütü şekeri sıvı yağ ve kakaoyu koyup güzelce karıştıralım.
- Ocakta kaynayana kadar pişirelim kapatalım.
- Kekimizi kesip üzerine sosumuzu dökelim ve dinlendirelim. Afiyet olsun.