Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı kakao
- 2 ,5 su bardağı un
- 1 paket hazır çikolata sosu
Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak yumurta ve şekeri kremsi kıvam alana kadar çırpıyoruz.
- Sonra sıvıları ekleyip karıştırın.
- Daha sonra vanilya ,kabartma kakao ekleyip tekrar karıştırın.
- En son unu ekleyip çok sıvı olamayacak bir hamur elde edin.
- Yağlı borcama koyup 180 dereceli fırında 30 dakika denetimi biçimde pişirin.
- Piştikten sonra hazır çikolata sosunu üzerine dökün servise hazır. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.