Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Islak Kurabiye

Islak Kurabiye
0
48

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
islak-kurabiye.jpg

Islak Kurabiye Tanımı İçin Gereçler

• Paket oda sıcaklığında margarin (Ben akşamdan çıkarttım)
  • 2 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 kahve fincanı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • Un (Aldığı kadar yumuşak ele yapışmayan hamur olacak)
Islatmak için;
  • 2 su bardağı süt (Soğuk olacak)
  • 1 su bardağı toz şeker

Islak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Margarin, yumurta, sıvı yağ, toz şeker, kakaoyu derin bir kaba alın uygunca bulamaç haline getirin ki içindeki materyaller özleşsin.
  2. Sonrasında un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin hal verip 175 derecede fırında pişirin.
  3. Ortada denetim edin çabuk pişen bir kurabiye zira kurabiyeler pişerken 2 su bardağı süt ve toz şekeri hazırlayın.
  4. Kurabiyelerin birinci sıcaklığı çıktıktan sonra süte batırıp birkaç saniye bekletin ve çıkartın üzerine ister hindistan cevizi ister toz antepfıstığı serpiştirin. Afiyet olsun.
  5. Sütü çekmesi için, kurabiyeleri süte batırılan kurabiyeleri tepsiye dizin ve sütü üzerine dökün ancak kurabiyeleri ortada çevirin ki tek tarafı çok yumuşamasın.
Islak Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sütlü Islak Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket oda sıcaklığında margarin ( Ben akşamdan çıkarttım)2 yumurta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1 çay bardağı sıvı yağ2 kahve fincanı toz şeker4 yemek kaşığı kakaoUn (Aldığı kadar yumuşak ele yapışmayan hamur olacak) Islatmak İçin 2 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Browni Islak Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 125 gram tereyağı yahut margarin1 çay bardağı sıvı yağ1 adet yumurta1 çay bardağı toz şeker3-4 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu3 su bardağı unÇikolata sosu(üzeri için) Şerbeti için; 2 çay bardağı toz şeker2 çay bardağı su1-2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Brownie Kurabiye (Islak Kurabiye) Tanımı İçin Materyaller 1 tane yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı pudra şekeri125 gram margarin1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 yemek kaşığı kakao3 su bardağı un Şerbeti için; 1 su bardağı su1 su bardağı şeker Brownie Kurabiye (Islak Kurabiye)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Browni Tadında Islak Kurabiye (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarin yahut tereyağı1 adet yumurta1 çay bardağı toz şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3,5 su bardağı un Şerbeti için 1 su bardağı su1 su bardağı toz şeker Kullandığım su bardağı ölçüsü 200ml...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Cocostar Cookie (Islak Kurabiye) Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı toz şekerYarım paket margarin yahut 125 gram tereyağı1 paket vanilin1 adet yumurta ( akı içine girecek )1 paket kabartma tozu3 yemek kaşığı kakaoAlabildiği kadar un Arası için; 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt