Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşlemci alacağım yardım.

İşlemci alacağım yardım.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
P4V8xx anakartım var galiba Pentium 4 340GHZ (Soket 478) işlemcisi bu anakarta uyuyor almak istiyorum ama Türk Alışveriş sitelerinde bulamadım nereden alabilirim ? sıfır olmasın ikinci el olsun mümkünse

Similar threads

Asus p4v8xx Anakartım var Ekarn kartı ve ram alıcam neleri önerirsiniz pc konusunda fazla iyi değilim Ekran kartı 512 mb veya 1 gb almak istiyorumOyunları rahat oynamak istiyorum 15 gb ram var 1 gb yada 512 mb ram alacağım Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Gigabyte GAMA78GMS2H anakartım var şuan AMD 64 X2 4600+ işlemci kullanıyorum İşlemcimi yükseltme ( AMD PHENOM II X4 940 QUADCORE 30GHz (SOKET 940) AM2+ BLACK EDTION ) kararı aldım Phenom serisi düşünüyorum Aradığım işlemciyi buldum yanlızAnakartın Websitesinde İşlemci destek listesine girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Asus P5GD1 PROUAYKZ anakartım varekran kartı almak istiyorumanakart ekran kartını kaldırırmı kaldırmazmı bilgim yok araştırdım bilgi ednemedim yardım istiyorum şu anki ekran kartımın özellikleri http:img217**************img2179302ms6200tcqz7png alacağım ekran akrtının özellikleri XFX 0GT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamlar Pentium 4 320 ghz işlemcim var ve yeni bişey almak istiyorum İşlemci hakkında pek bilgi sahibi değilim araştırmaya çalıştım ama o kadar çok model var ki neyin ne oluğunu anlayamadım ve bilgisi olan birileri yardım edebilirse çok teşekkür ederim şimdiden Anakart modelim : asus MARKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt