Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanağı Sevdiren Sağlıklı Ve Doyurucu Ispanaklı Krep

Ispanağı Sevdiren Sağlıklı Ve Doyurucu Ispanaklı Krep

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Ispanağı Sevdiren Sağlıklı Ve Doyurucu Ispanaklı Krep Tanımı İçin Malzemeler

• 1 bağ ıspanak
  • 1 su bardağından biraz eksik süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 su bardağı un (değişebilir)
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Küçük 1 kase içerisine küçük doğranmış rastgele bir peynir. ( ben köy peyniri kullandım)
Arasına sürmek için
  • Labne

Ispanağı Sevdiren Sağlıklı Ve Doyurucu Ispanaklı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ispanak ve sütü blend edelim, sıvı kıvama gelince sırayla öteki materyalleri ekleyip çırpıcı ile çırpalım.
  2. Peyniri de ekleyip son defa karıştıralım. Akışkan bir kıvam olacak.
  3. Krep tavasına çok az yağ sürüp ısıtalım ve hamuru tavaya dökelim.
  4. Kısık ateşte artlı önlü pişirip servis tabağına alalım.
  5. Arasına labne sürerek rulo haline getirelim ve eşit olarak keselim. Kesinlikle bir baht vermelisin ????.
Ispanağı Sevdiren Sağlıklı Ve Doyurucu Ispanaklı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Biberli Krep (Kahvaltı İçin Doyurucu Sağlıklı Diyete Uygun Bir Tarif) Tanımı İçin Malzemeler 1 büyük uzunluk kırmızı dolmalık biber2 adet yumurta1 yemek kaşığı karabuğday unu (veya tam buğday unu, istediğiniz un da olur)İstediğiniz baharatlar (ben karabiber ve pulbiber koydum kekik de hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Bebekler İçin Ispanaklı Krep Tanımı İçin Gereçler 1 balya ıspanak yaprağı1 yemek kaşığı labne ve ya lor peyniri2 yumurta1 yemek kaşığı yoğurt1.5 su bardağı süt1.5 su bardağı unTuz Bebekler İçin Ispanaklı Krep Tanımı Yapılışı Ispanakları yıkayıp yalnızca yapraklarını ince ince doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Ispanaklı Krep Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı ıspanak püresi (10-12 adet ıspanak yaprağı ve yarım çay bardağı su)1 çay bardağı süt1 su bardağı un1 yumurtaTuz Arasına; Süzme peynir ve kırmızı biber Ispanaklı Krep Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yıkayıp ayıkladığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Beşamel Soslu Ispanaklı Fırında Krep Tanımı İçin Gereçler Krep İçin 2 adet yumurta1 su bardağı su1 su bardağı süt2 su bardağı unTuz Krep İçin 400 gram ıspanak300 gram beyaz peynirKaşar peyniriTuzKarabiber Üzeri İçin Kaşar peyniriDomates sosuBeşamel Sos İçin1 yemek kaşığı tereyağı1.5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Börek Tadında Ispanaklı Krep Tanımı (Videolu) İçin Gereçler 2 yumurta1 su bardağı süt1 su bardağı su1 çay kaşığı tuzÇay kaşığının ucuyla karbonat1,5 su bardağı un1 kesim kaşar peyniri rendesi (İsterseniz beyaz peynir de kullanabilirsiniz) Pişirmek İçin Sıvı yağ Ispanak İçin 200 gram ıspanak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt