Ispanak Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram ıspanak
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı acı biber
- 2 adet tatlı yeşil biber
- Tuz, toz tatlı biber
- Sıvıyağ
Ispanak Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle ıspanaklarımızı güzelce ayıklıyoruz.
- Bol sirkeli suda iyice temizlenene kadar yıkıyoruz .
- Daha sonra ıspanaklarımızı doğruyoruz .
- Diğer yandan kuru soğan ve biberleri de doğruyoruz .
- Tenceremize sıvı yağımızı koyup biraz ısındıktan sonra biber ve soğanımızı ekliyoruz.
- Kavrulunca toz biber ve tuzumuz ekliyoruz karıştırıyoruz .
- Daha sonra doğranan ıspanaklarımızı ekliyoruz .
- Tenceremizin kapağını kapatıyoruz pişme derece isi kendi isteğinize görede ayarlayabilirsiniz .
- Ben ıspanaklar solunca 5 dakika daha kavurup kapatıyorum. Şimdiden herkese afiyet olsun.