Ispanak Kökü Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo ıspanağın kök kısımları
- 1 tane havuç
- 1 küçük kase mısır
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım çay bardağı su
- Yarım limon suyu
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Ispanak Kökü Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kibrit halinde doğradığımız havuçları çok az yağda soteleyip ıspanağın kök kısmını da ek edip yarım çay bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz.
- Ardından mısırı ekleyip servis tabağına alıyoruz.
- Sosu için zeytinyağı ,sarımsak, nar ekşisi ve limon suyu ek edip hazırladığımız salatanın üzerine döküp servis ediyoruz. ????.