Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin)

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin)
0
96

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
ispanak-nasil-saklanir.jpg

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kg ıspanak (ben uygun fiyatlı bulunca alıp bu sistemle dondurucuya atıyorum )
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • Buzdolabı poşeti

Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ispanaklar yıkanır sirkeli suda bekletilir sonra tekrar yıkanır doğranır.
  2. 1 yemek kaşığı sirke konur su eklenir 10 dk bekletilir süzülür. Salata kurutunca var ise çok pratik oluyor kurutmak yok ise bi tepsiye koyup üstünü havlu bastırarak alabilirsiniz. Suyunu sonra eşit ölçüde poşetlere koyup pipet yardımı ile vakumlayarak ağzı bağlanır derin dondurucuya konur.
  3. Böreklerde kullanmak için çıkarıp buzunun çözülmesini bekliyorum.Yemeklerde kullanmak için buzunu çözdürmeden tencereye ekliyorum.
Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1 litre kaynar su1 litre soğuk su Derin Dondurucu İçin Kabak 2 Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabağı şoklama yöntemi ile saklamak hem çok pratik hem de kışın çok kolaylaştırıcı oluyor. Bu şekilde tadını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kabak1/2 (yarım) kapya biber7 adet köy biberi1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı Derin Dondurucu İçin Kabak Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları yıkayıp baş ve sap kısımlarını temizledim ve küp küp doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı İçin Malzemeler Derin dondurucuda saklamak için; 14 tane portakal14 tane limon Limonata hazırlamak için; Derin dondurucuya kaldırdığımız bir poşet limonatalık karışım1 su bardağı toz şeker3 litre su Derin Dondurucu İçin Limonatalık Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Borani (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı pilavlık bulgur600 gram doğranmış ıspanak (tercihe nazaran azaltıp çoğaltıla bilir.)3 buçuk su bardağı su Borani (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Yapılışı Öncelikle ıspanakları temizleyip doğruyoruz. Akabinde suyu bir tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kapya biber1 litre kaynar su1 litre buzlu soğuk su Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kapya biberleri yıkayıp saplarını ve çekirdeklerini iyice temizledikten sonra yemeklik doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt