Ispanak Tava Tanımı İçin Materyaller
- 1 bağ ıspanak
- 1 adet soğan
- 1 tutam maydanoz ve dereotu
- 3 diş sarımsak
- 2 yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 kase kaşar peyniri rendesi
- Baharatlar
Ispanak Tava Tanımı Yapılışı
- Temizleyip yıkadığımız ıspanakları ince ince doğrayalım.
- Daha sonra içerisine küp küp doğranmış soğanları ek edelim ve az tuz atıp elimizle öldürelim.
- Ispanak suyunu salacak bu basamakta. Suyunu süzerek ıspanakları karıştırma kabına alalım.
- İçerisine ince ince kıyılmış maydanoz, dereotu, yumurta, un, rendelenmiş kaşar peyniri ve baharatları atalım.
- Güzelce karıştıralım ve yağlayıp ısıttığımız düz ve derin bir tavaya alalım.
- Artlı önlü kısık ateşte kızarana kadar pişirelim.