elektronikci
FD Üye
Ispanak Yatağında Patates (Kremalı) Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram ıspanak
- 5 adet orta uzunluk patates
- 1 paket krema
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 100 gram kaşar rendesi
Ispanak Yatağında Patates (Kremalı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar,Balık ve et yemekleri yanına yakışacak hafif lezzetli ve çok pratik bir tanım sunmak istiyorum sizlere.
- İlk evvel ıspanaklarımızı kumu çıkana kadar yıkıyoruz.
- Patateslerimizi de soyup yıkayıp dilim dilim kesiyoruz.
- Islatılmış borcama evvel ıspanaklarımızı ölmeyecek formda kesip yerleştiriyoruz.
- Dilimlenmiş patateslerimizi gelişi hoş diziyoruz.
- Üzerine kremamızı gezdirip tuzumuzu serpiyoruz.
- En son olarak üzerine kaşar rendemizi serpip evvelce ısıtılmış fırında 180 derecede denetimli olarak 15 dakika pişirip borcamımızın üzerini fırın kağıdıyla örtüp bir 10 dakika daha pişirmeye devam ediyoruz. Afiyetler olsun.