Ispanaklı Elbistan Lahmacunu (Taş Fırında) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 büyük bağ ıspanak
- 3 kuru soğan
- 1 su bardağı zeytinyağı
- 2 kase Elbistan peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Kuru reyhan
Ispanaklı Elbistan Lahmacunu (Taş Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ispanaklı yeterlice yıkadıktan sonra doğruyoruz.
- Kuru soğanları soyup blendırdan geçirdikten sonra zeytin yağı ile kavuruyoruz.
- Ispanakların üzerine ekliyoruz.
- 2 kase elbistan peynirini de üzerine ekliyoruz.
- Sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
- Elbistan da mahalle fırınına götürüyoruz.
- Bu gereçten yaklaşık 35 tane çıkmıştı.
Ispanaklı Elbistan Lahmacunu (Taş Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı