Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Havuçlu Tarator (Çok Lezzetli)

Ispanaklı Havuçlu Tarator (Çok Lezzetli)
0
39

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Ispanaklı Havuçlu Tarator (Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane orta uzunluk havuç
  • 300 gram iri doğranmış ıspanak
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
Üzeri için
  • 2 yemek kaşığı iri kıyılmış ceviz
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Kırmızı pul biber
  • Tuz

Ispanaklı Havuçlu Tarator (Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel rendelediğimiz havuçları tavada 3 yemek kaşığı yağda yumuşayana kadar kavururuz.
  2. İri doğradığımız ıspanakları ekleriz ve bi beş dk ıspanaklar da diriliği gidene kadar kavururuz.
  3. Geniş bir kaseye havuçla ıspanak karışımını alırız. Bi iki dk kadar havalandırarak karıştırırız.
  4. Ayrı bir kapta yoğurt dövülmüş sarımsak ve 2 yemek kaşığı mayonezi ve tuzu karıştırırız.
  5. Bu yoğutlu sosu tabağımızdaki havuçlu ıspanak karışımına ekleriz hafif hafif bir kaşıkla karıştırırız.
  6. Küçük bir sos tavasında yağı eritirirz ve üzerine cevizi ve kırmızı pul biberi ekleriz ve yağda biraz kavururuz.
  7. Kavurduğumuz cevizli sosuda tabağımızdaki ıspanaklı taratorun üzerine gezdiririz. Dilerseniz bi kaç yaprak maydanozda ekleyip süsleyebilirsiniz.
  8. Servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun????.
Ispanaklı Havuçlu Tarator (Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Ispanaklı Havuçlu Tarator Tarifi İçin Malzemeler 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ3 adet rendelenmiş havuç300 gram ıspanak1 su bardağı yoğurt1-2 yemek kaşığı mayonez1-2 diş sarımsakTuz Üzeri için: 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı toz kırmızı biberİri kıyılmış ceviz Ispanaklı Havuçlu Tarator...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Güveçte Patates Karnabaharlı Tanımı İçin Malzemeler 250 gram kuş başı doğranmış et4 tane patates250 gram karnabahar2 tane kuru soğan5-6diş sarımsak2 orta uzunluk havuç1.5 yemek kaşığı tereyağı5-6su bardağı sıcak su yad et suyu1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı biber salçasıKarabiberKırmızı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Makarnayı Birde Bu türlü Deneyin Daha Çok Seveceksiniz (Lezzeti İçinde Saklı) Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket makarna1 adet domates2 adet yeşil biber2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı salça1 tutam maydanoz5 su bardağı sıcak suKarabiberKırmızı pul biberTuz Makarnayı Birde Bu türlü Deneyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Afgan Pilavı (Diyette Olanlarında Yiyebileceği Bir Pilavdır Kilo Aldırmaz) Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı afgan pirinci (basmati pirinç) 1 saat evvelden tuzlu suya ıslatılır1.5 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı haşlanmış nohut2 tane orta uzunluk havuç1 çay bardağı tel şehriye5 su bardağı et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Havuçlu Kabaklı Tarator Tanımı İçin Gereçler 2 adet orta uzunluk taze kabak2 adet orta uzunluk havuçBir tutam maydanoz3-4 kısım yeşil soğan2 diş sarımsakYarım su bardağı ceviz içi6-7 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı mayonez (İsteğe bağlı)3-4 yemek kaşığı zeytinyağıTuz Havuçlu Kabaklı Tarator...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,481Konular
981,456Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt