bilgisayarci
FD Üye
Ispanaklı Kek Tanımı İçin Gereçler
- 10-15 yaprak ıspanak
- 3 adet yumurta
- 1.5 bardak şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su b sıvı yağ
- 2 vanilin
- 1,5 kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 1 paket kremşanti
- 1 bardaktan 2 parmak eksik süt
Ispanaklı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta, şeker ve vanilinler bembeyaz olana kadar çırpılır.
- Ispanak, süt, sıvı yağ robottan çekilir ve karışıma eklenir çırpılır.
- Un, kabartma tozu da eklenir ve tepsiye dökülür, 180 derecede denetimli pişirilir.
- Tarife nazaran hazırlanan kremşanti soğuyan keke sürülür servis edilir.
Ispanaklı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı