Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı Kek

Ispanaklı Kek
0
31

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Ispanaklı Kek Tanımı İçin Malzemeler

• 100 gram ıspanak (sadece yaprakları)
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3,5 su bardağı un
  • 4 adet yumurta
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Ispanaklı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ispanağı sıvı yağ ile robottan çekelim püre haline getirelim.
  2. Kabımıza şeker ,yumurtayı alıp uygunca köpürene kadar çırpalım.
  3. Ardından sütü ekleyin ve ıspanaklı karışımı da ek edin çırpın.
  4. Daha sonra elenmiş unumuzu azar azar ek edelim.
  5. Kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyin karıştırın.
  6. Yağladığımız borcama güzelce yayın.
  7. Önceden ısıtılmış 180°c de yavaşça pişmeye bırakın ortada denetim edin.
  8. Alt üst denetim edin kekinizi.
Not:ben alt üst fanlı çalıştırırım fırınımı pişme mühleti fırından fırına farklılık gösterir lütfen denetimli pişirin. Katiyen çiğ yahut ıspanak tadı almıyorsunuz.(misafirlerinize fıstıklı kek diyebilirsiniz) ????.

Afiyet olsun.

Deneyenlerden fotograf bekliyorum canlarım☺️????.

Ispanaklı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ispanaklı Kek Tanımı İçin Gereçler 3 yumurta1.5 su bardağı toz şekerYarım su bardağı sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2.5 su bardağı kadar un Ispanaklı harç için: 20 yaprak ıspanak1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kaymak Ispanaklı Kek Tanımı Yapılışı Birinci olarak ıspanakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pancarlı Ispanaklı Rengarenk Kek Tarifi İçin Malzemeler Rengarenk kekimiz için malzemeler:2 adet yumurta2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi1 çay bardağı ceviz1 su bardağı şeker1 su bardağı sütYarım su bardağı yağ1 paket vanilya1pkt kabartma tozu1 küçük haşlanmış şeker pancarı15 dal civarı haşlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Ispanaklı Kakaolu Kek Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı ılık süt1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı ıspanak püresi3 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1,5 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı süt Ispanaklı Kakaolu Kek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Ispanaklı Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 çay bardağı yağ1 çay bardağı süt2 paket kabartma tozu1 paket vanilya2,5 su bardağı un1 su bardağı ıspanak püresi Üzeri için; 1 paket kremşanti1 su bardağı süt Ispanaklı Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Ispanaklı Kek (Pasta Görünümlü) Tanımı İçin Materyaller Keki için 1 bağ sapları temizlenmiş ıspanak (sadece yaprak olacak)3 adet yumurta1,5 su bardağı şeker ( 1 bardağa düşürebilirsiniz tatlı sevmiyorsanız)1 su bardağı süt (Ispanakla birlikte rondodan geçirilip püre haline getirilecek )1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt