Ispanaklı Milföy Bohçası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
- 300 gram ıspanak
- 100 gram beyaz peynir
- 1 adet kuru soğan
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet yumurta sarısı (Üzerine sürülecek)
Ispanaklı Milföy Bohçası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Misafirlerinize değişik bir lezzet sunmak istiyorsanız buyurun bohçalarımızı birlikte yapalım.
- İlk önce derin bir kaba yıkanmış ıspanaklarımızı ve kuru soğanımızı doğruyoruz.
- Ardından beyaz peynirimizi ufalayıp sıvı yağ ile birlikte ilave edip kaşıkla öldürmeyecek şekilde karıştırıyoruz.
- 1 paket milföy hamurumuzdan 12 adet dört köşe parçalar kesiyoruz.
- Kestiğimiz parçaların ortasına ıspanaklı karışımdan koyup bohça şeklini vererek kapatıyoruz.
- Bu işlemi 12 parçamızla bitirdikten sonra tepsimize diziyoruz. (ben muffin kalıbı kullandım).
- Bohçalarımızın üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kontrollü olarak yaklaşık 15-20 dakika pişiriyoruz.Afiyetler olsun.