Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı pasta

Ispanaklı pasta
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ispanaklı pasta

imagesispanaklipasta5ad3c95edcdcb

Malzemeler

3 yumurta
1 cay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı tozşeker
2 su bardağı un
1 su bardağı robotta cekilmiş hafifce haşlanmış ıspanak yaprağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Kreması

2 su bardağı sut
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tozşeker

Ayrıca; 1 su bardağı sut
1 paket kremşanti

Yapılışı

Ispanak yapraklarını yıkayıp iyice suzdurdum ve hafif haşladımYaprak kısımlarını robottan gecirdim Yumurta ve şekeri beyazlaşıncaya kadar cırptım Sıvıyağ, un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip biraz daha cırptım Ispanakları ekleyip iyice karıştırdım ve yağlanmış kalıba dokup, 175 derece fırında 2530 dakika pişirdim
Krema malzemelerini karıştırıp, pişirdim ve soğuttum Krem şantiyi 1 bardak soğuk sutle cırpıp, soğumuş olan diğer kremayla karıştırdım Kekin kenar kısımlarını bıcakla kesip, cıkan kırıntıları rondodan gecirdim (Bu kırıntılar krema dokuldukten sonra pastayı suslemek icin kullanılacak)
Keki ikiye kesip, arasına ve ustune krema surdum ve kırıntılarla susledim
Ayrıca uzerini kivi dilimleriylede susluyorumHarika bir goruntu cıkıyorCamfıstıklı pasta gibi denemenizi tavsiye ederim tadıda harikaimagesispanaklipasta5ad3c9603e0bagif

Similar threads

Ispanaklı pasta Malzemeler 3 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 su bardağı un 1 su bardağı robotta çekilmiş hafifce haşlanmış ıspanak yaprağı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Kreması 2 su bardağı süt 2 yemek yemek kaşığı un 2 yemek yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ispanaklı Pasta Malzemeler 3 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 su bardağı un 1 su bardağı robotta çekilmiş çiğ ıspanak yaprağı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Kreması 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tozşeker Ayrıca; 1 su bardağı süt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Greta Garbo Pastam Tarifi İcin Malzemeler *700 gram un *1 paket yumuşak tereyağ *3 yumurta *1 kutu krema *6 kaşık pudra şekeri *1 paket kuru maya *Bir tutam tuz *1 limonun rendelemiş kabuğu *2 paket vaniliya Dolgu icin : *300 gram cekilmiş ceviz *800 gram kayısı receli *4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ispanaklı Yaş Pasta Tarifi Ispanaklı Yaş Pastanın Yapılışı Ispanaklı Yaş Pasta Malzemeleri: 3 adet yumurta 2 su bardağı elenmiş un 1 cay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 1 paket hamur kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı rondoda cekilmiş ıspanak puresi Pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ispanaklı Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler Kek 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt2 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya15 adet ıspanak yaprağı Muhallebi 2 su bardağı süt1 çay bardağı un3 yemek kaşığı nişasta ( ben mısır nişastası kullandım)Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt