Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ispanaklı pasta

Ispanaklı pasta
0
103

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ispanaklı pasta

Malzemeler

3 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı tozşeker
2 su bardağı un
1 su bardağı robotta çekilmiş hafifce haşlanmış ıspanak yaprağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Kreması

2 su bardağı süt
2 yemek yemek kaşığı un
2 yemek yemek kaşığı tozşeker

Ayrıca; 1 su bardağı süt
1 paket kremşanti

Yapılışı

Ispanak yapraklarını yıkayıp en ince ayrıntısına kadar süzdürdüm ve hafif haşladımYaprak kısımlarını robottan geçirdim Yumurta ve şekeri beyazlaşıncaya dek çırptım Sıvıyağ, un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip azıcık daha çırptım Ispanakları ekleyip adamakıllı karıştırdım ve yağlanmış kalıba döküp, 175 derece fırında 2530 dakika pişirdim
Krema malzemelerini karıştırıp, pişirdim ve soğuttum Krem şantiyi 1 kadeh soğuk sütle çırpıp, soğumuş olan öteki kremayla karıştırdım Kekin kenar kısımlarını bıçakla kesip, meydana çıkan kırıntıları rondodan geçirdim (Bu kırıntılar krema döküldükten sonradan pastayı donatmak için kullanılacak)
Keki ikiye kesip, arasına ve üstüne krema sürdüm ve kırıntılarla süsledim
Ayrıca üzerini kivi dilimleriylede süslüyorumHarika bir görüş çıkıyorÇamfıstıklı pasta gibi denemenizi nasihat ederim tadıda inanılmaz *

Similar threads

Ispanaklı Pasta Malzemeler 3 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 su bardağı un 1 su bardağı robotta çekilmiş çiğ ıspanak yaprağı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Kreması 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tozşeker Ayrıca; 1 su bardağı süt 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Ispanaklı pasta imagesispanaklipasta5ad3c95edcdcb Malzemeler 3 yumurta 1 cay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı tozşeker 2 su bardağı un 1 su bardağı robotta cekilmiş hafifce haşlanmış ıspanak yaprağı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Kreması 2 su bardağı sut 2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
1 Yaş Pastası Tarifi İçin Malzemeler Pandispanya için *3 yumurta *3 fincan şeker *2 fincan un *1 fincan nişasta *1 paket kabartma tozu Arasına sürdüğüm krema *(Arzu eden beyaz da yapabilir) *Yarım su bardağı süt *Yarım su bardağı su *1 silme yemek kaşığı un *1 tepeleme yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ispanaklı Pasta Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı haşlanmış ve püre haline getirilmiş ıspanak yaprakları *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı toz şeker *3 yumurta *2 paket vanilya *1 paket kabartma tozu *1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un *İsteğe bağlı süslemek için çikolata sosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
http:img243**************img2433373frambuazli2vd6 Pandispanya: 6 yumurta 6 kahve fincanı tozşeker 6 kahve fincanı un 12 paket kabartma tozu 1 çay bardağı limonlu su (14 limon suyu+su) Ara Malzemeler: 2 kase dondurulmuş frambuaz 1 çay bardağı damla çikolata 1 adet muz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt